åttlingar (?)

På måndagar har vi börjat en ny kurs i skolan, nämligen reklam. Hittills tycker jag att det verkar roligt. Idag fick vi vår första uppgift som var att göra ett flygblad och göra reklam för att vi själva var jättebra på att sitta barnvakt och att man defenitivt skulle lämna över sina barn till oss någon dag i veckan.

Iallafall så sökte jag lite random på barn på google och hittade DET HÄR!



Kvinnan har åtta barn i magen! Helt sjukt! Jag och Elin blev helt chockade när vi såg den här bilden. Jag är tvilling och då är det mycket stor risk att man själv får tvillingar, eller kanske till och med fler. Men jag hoppas INTE att jag får åttlingar (?) Om jag var hon skulle jag bara ligga i sängen och inte kunna röra mig, och tänk sen på förlossningen!


ett litet extrajobb

I fredags förra veckan så gick jag till Kallfors restaurang och frågade om de hade några helgjobb osv för då kunde jag tänka mig att kunna jobba. De hade fullt med folk iallafall den här månaden, men om någon blev sjuk så skulle de ringa mig. Plus att nästa månad så skulle det säkert finnas jobb till mig sa han Och nu är det så att på söndag så skulle min vän Frida egentligen jobba, men kan inte. Och då fick jag jobba istället! Så nu är jag på lite bättre humör, det ska faktiskt bli roligt tycker jag.


Det betyder också att: jag kan åka ner till Torkel oftare, vi kan ha ett bättre förhållande, jag blir lyckligare och förhoppningsvis han också. Perfect.


Ibland är en dröm det finaste man har

Jag vet inte vad du tycker, men jag tycker att det är väldigt jobbigt nu när jag ska krypa ner i min säng. Ensam. Inte få möta en varm kropp och ett strålande leénde av dig som man inte kan motstå. Att få ligga och tänka på att det är vad man helst av allt vill.

Men ibland är en dröm det finaste man har.


På väg mot ELIN

Nu drar jag till Elin!


Passade på att locka håret lite


OCH jag har min nya klänning på mig minsann!

nobody said it was easy

Nobody said it was easy

It´s such a shame for us to part

Nobody said it was easy

No one ever said it would be this hard

Oh take me back to the start


3 timmar onödigt hål

Hej!

Nu sitter jag i datasalen och gör absolut ingenting. Vi har ju 3 timmars hål nu och det är verkligen hur dåligt som helst. Jag har sammanlagt ungefär 2 timmars resväg hem och efter det ska jag ut till stallet och fixa med hundarna och det tar ju minst 2 timmar det också. Så åh.
 
Det känns så himla onödigt att sitta i skolan och bara..sitta, när jag vet hur bra jag hade kunnat andvända den här tiden.

Vår handledare skulle iallafall försöka hitta någon bra lösning så vi slipper ha det så här. Jag hittade lite gamla bilder från förra året. Tänk att jag redan har gått på den här skolan i ett år. Helt sjukt ju.




Haha kolla Mickes min!






Åh vad jag vill ha långt hår igen






jag är inte ensam

Då kom den där dagen som man i början av sommarlovet tänkte "den dagen är så långt borta, det kommer ta lååång tid innan den är här".

Nja. Torkel och jag hade en fin sommar och vi gjorde mycket, men det känns ändå som att det inte var så längesedan man tänkte dom tankarna. Men nu är den dagen här och jag mår.. bra. Har inte gråtit en enda dag idag! Vilket kanske kan vara lite konstigt med tanke på att jag har gjort det väldigt mycket den senaste veckan för att han ska åka.

Han åkte tidigt i morse, jag följde med honom och sa hejdå och efter det åkte jag till skolan. Jag är lite förvånad att jag mår så här bra faktiskt. Men jag är helt övertygad om att jag kommer ligga och gråta ikväll och tänka att det är väldigt ensamt i sängen.

Förmodligen kommer jag be Ellen sova med mig, då känns det inte lika ensamt.

en väldgit kort dag

Hejhej! Idag var ännu en dag i skolan. Vår lärare i UF var sjuk idag så vi fick sluta redan tjugo över två! Riktigt skönt. Då gick jag ner på stan och träffade Torkel och vi fikade, efter det åkte jag hem. Torkel äter middag med sina vänner nu men kommer hit senare.

Imorgon åker han ju neråt igen...

Men nu ska jag inte tänka på det! Idag när jag kom hem så låg Stickan på mitt nattduksbord och såg jättesöt ut, så jag gick och hämtade systemkameran för att ta ett kort. Men när jag tog ut den märkte jag att den hade varit på on hela tiden så den hade inga batterier. Då sa jag till Ellen och Jocke "vem fan är så dum så den lägger in kameran på on och sen går? det måste vara DU Ellen". Då sa Ellen att det var jag, och när jag tänker efter så kan det mycket väl vara så...

Jag tog iallafall kort med mobilen, det blir inte riktigt lika bra men det funkar.

Hon hittar alltid udda ställen att ligga på, som det här


Eller varför inte i min väska kanske?

Det skulle inte förvåna mig om jag hittade henne i toaletten eller något annat konstigt ställe.


allt är bra

Allt är bra nu. Jag är hemma hos Torkel och vi har pratat och så. Försökte ta bort mitt förra inlägg, men jag kunde inte för jag vet inte hur man gör! Jag var väldigt upprörd igår och det jag skrev gjorde jag i stundens hetta.

Nu ska vi vara med varandra.

ett rörigt inlägg som ingen behöver läsa

Just nu har jag så tråkigt. De flesta av mina vänner är upptagna idag för att de är med sina pojkvänner. Torkel är i sthlm och ser Coldplay just nu.

Han åker ju på onsdag, tidigt. Eftersom att jag går i skolan nu så trodde jag att han ville vara med mig en ledig dag innan han åker. Men istället väljer han att vara med sina vänner från Lund hela helgen. Det gör mig rätt besviken. Jag har aldrig några synpunkter när han är med sina vänner, jag tycker att det är bra. Ett förhållande ska inte kännas som ett fängelse och man ska kunna vara själv, med sina vänner, familj eller vad man nu vill göra utan att det ska vara några problem.

Men. Som sagt, han åker snart. Han kommer  vara jätteupptagen när han kommer ner säger han, med så mycket fester, nollningar osv. Jag vet inte när vi kommer träffas igen. En månad? 5 veckor? Längre? Ingen av oss vet.

Då trodde jag att han ville ta vara på tiden innan han åker. Han säger att vi har varit med varandra hela sommarlovet så då borde jag inte bli sur om han är borta en kväll. Men shit alltså! Jag VET att vi har varit mycket med varandra i sommar, jag har velat det, hoppas du har det också? Jag blir inte ledsen för att han är med sina vänner, för mig kan han vara med dom när som helst. Under hela sommarlovet skulle jag inte blivit ledsen om du hade varit med dina vänner jättejättejättemycket.

Det handlar inte om det!

Det handlar om att jag trodde att du innan du åkte ville spendera en ledig dag med din flickvän. De som du har umgåtts med nu hela helgen är dina vänner från Lund, ni kommer träffas hela tiden där nere, göra allt tillsammans. Om jag var du skulle jag tagit en dag den sista helgen här till att vara med dina vänner, och den andra till att med mig. För som sagt så vet vi ju inte när vi ses igen.

Jag vet att du gör precis som du vill. Det var väldigt längesedan som jag kände mig så bortpriotirad. Om du inte vill så vill du inte.
Jag trodde bara inte det om dig Torkel
.

vandring i 1½ mil

hejhej.

Gårdagen skulle spenderas med klassen i skogen, "gemenskap" var den enda ledtråden på vad vi skulle göra. Det visade sig att vi skulle gå runt en sjö. Hm. 1½ mil gick vi. Ingen i klassen verkade tycka om det, inte jag heller. Dom andra klasserna fick göra mycket roligare saker som grilla, leka lekar drakflygningstävling (?) osv.. Sen igår så har jag haft sendrag under fötterna för vi gick på en sån jobbig stig hela tiden.

Kvällen spenderades iallafall hemma hos Sara.

När man känner sig ledsen/sviken/bortprioriterad så är att umgås med sin bästa vän den bästa medicinen.

första skoldagen

Jaha, då var första skoldagen avklarad. Det var riktigt kul att träffa hela klassen igen! Innan skolan så skedde det dock en massa dumma saker.

1. För några dagar sedan köpte jag en par nya skor med klackar. (jag fick jättemånga komplimanger idag av folk som kom fram och sa att dom var fina, då blir jag jätteglad!) Då tänkte jag dom kan jag ju ha idag, Något jag inte tänkte på var att det var dumt att gå i dom två kilometer till bussen innan skolan. Efter halva vägen så blödde mina fötter och jag hade så ont! Som tur var så tog Jennifer med plåster till mig som jag fick, hon är en ängel.

2. Det var proppat med folk på bussen i morse. Ungefär hela Hölöskolan skulle till Södertälje kändes det som. Jag gick in i bussen-hittade ingen plats och mina fötter svek mig så jag var tvungen att sitta. Då fick jag syn på Pontus och (bokstavligen) hoppar upp i hans knä och säger att jag måste sitta där hela resan. Tur det!

3. Jag skrev ju igår att jag trodde att vi skulle börja halv tio. Vi började nio. Mmm du är så duktig Agnes! Som tur var så trodde Jennifer som mig så vi gick tillsammans och vi missade inget viktigt.

Allting löste sig iallafall. Efter skolan gick jag och en del från klassen och åt på Nancys, det var riktigt mysigt. Det här kommer bli ett bra år i skolan, det känner jag på mig!

datan,tiden,skolan...

Om man (iallafall jag) sätter mig vid en data så blir man fast flera timmar. Jag kan vara utan den i flera dagar om jag är borta eller så, men sen när jag väl kommer hem så är bland det första jag gör att sätta mig vid datan. Frågan är vad man gör? Jag kikar runt på massa bloggar. Men det borde ju inte ta flera timmar?

Det är lite skrämmande hur tiden bara flyger iväg utan att man är medveten om det. Det där med tid är också skrämmande. Tänk hur mycket tid man har "förlorat" när man har suttit vid datan och egentligen inte gjort någonting, och tänk hur mycket nytta man kunde ha gjort istället!

Men för mig är datan något avkopplande också, så det är nog mitt sätt att stressa ner på kvällen.

Nåja. Idag har jag inte gjort ett skit, typ suttit vid datan hela dagen. (Ni förstår var jag menar!) Nu har jag precis gått ur från duschen och ska göra mig iordning för att gå och lägga mig. Jag vet att det är tidigt men jag är trött (man blir ju så trött av att sitta vid datan hela dagen..) Imorgon börjar skolan. Jag hoppas att vi börjar halv tio, för jag har sagt till både Menge och Jennifer att det var då. Vi får se imorgon om det var rätt..

Nehej, godnatt med er!

nyvakna

Nu har vi vaknat. Dagens planer är att fixa lite med hästarna och sen åka till Södertälje och köpa godis på Fantastico. Efter det åker vi nog hem till Torkel och sover där. Det känns lite konstigt att det här är den sista dagen som man kan vara uppe länge och känna att det är sommarlov. På torsdag börjar ju vi skolan.
Men det känns helt okej faktiskt. Dagarna går fort när skolan kommer igång och men gör sina vardagliga saker. Allting går på rutin.



Nyvaken, han ser drogad ut men är bara trött

så dumt

En sak gör mig himla irriterad alltså! Var inne och kollade på schemat nu inför hösten. På torsdag så ska vi tydligen gå två lektioner, för att sen ha hål i 3 timmar och sen ha sista lektionen som är matte. HUR har dom tänkt då? Jag tror inte att jag kommer gå på den lektionen varje torsdag kan jag säga..

Dessutom så på tisdagar så har vi två engelskalektioner, och en mattelektion i en kvart.

Nej, på något sätt måste dom ändra vårt schema. Det är inte okej nu alltså.


ångest

Ångest ångest ångest.

snart åker han

Klockan 2 i natt väcktes jag av att Torkel ringde. Han och hans vänner skulle gå ut igår en sista gång innan han åker ner till Skåne igen. Precis innan de gick ut så fick Torkels bror axeln ur led pga något de gjorde, så de hade  varit på sjukhus i några timmar. Efter det så skulle de åka hem, och då ville Torkel komma och sova med mig. Så självklart fick han det.
Direkt när han vaknade så skulle han iväg igen för att träffa hans vänner igen. Jag förstår att han vill göra det, den här helgen är sista gången han har möjlighet att träffa dem innan han åker.

Jag vill inte tänka på det, men på fredag är det sista gången jag ser Torkel innan han åker. Jag vet att man ska tänka på nuet och blablabla. Men fan vad svårt det är! Vi har klarat att vara ifrån varandra i 5 veckor, det är väldigt lång tid. Men vi klarade det.
Då betyder det ju att vi både verkligen vill. Och älskar varandra!


Dag med Elin och Jessica

Idag var jag på Ung08 med Elin och Jessica. Det där med Ung08 var kanske inte riktigt min grej, men med goda vänner så hade jag ändå hur roligt som helst!

Bilder:


Jessica tog kort på en hela tiden när man inte märkte det


...


Här var lite folk som stack ut, gubben till höger var läskig


Honom skulle man inte vilja träffa sent i sthlm helt själv


Jessica och Elin


Glada flickor, haha Elin ser så självsäker ut på denna bild,söt!


Jag och Elin  helt oförberedda


PS. Kolla in Jessicas blogg! Jessiiiru.blogg.se.


Grattis mamma!



Idag fyller min mamma 45 år. Grattis till henne, jag älskar henne och hon är bäst!

Nu måste jag ta på mig några kläder snabbt och rusa till bussen. Jag ska träffa mina vänner, underbart!

sne näsa

Samtal med mamma för en liten stund sen:

Agnes- Mamma mammaaa känn på min näsa, den är så sne!

*Hon känner efter*

Agnes- Kände du?

Mamma- Men Gud, den är ju jättesne! Hahaha! Du borde kolla upp det där verkligen. Eller så kan ju jag ringa till sjukhuset och säga "Hej min dotter har en jättesne näsa, vad kan ni göra åt saken? HAHAHHAH"

Okej mamma, SÅ sne är den inte.

UM

Nu är jag precis hemkommen från Södertälje. Jag och Sara skulle till ungdomsmottagning (skulle hämta nya p-piller). Jag hade nummer 5 och det tog 45 minuter innan jag fick komma in! Det är så jävla sjukt. UM har bara öppen mottagning en gång i veckan och då är det proppat med folk. Då funkar det liksom inte att det bara finns två personer som jobbar för det tar ju så grymt lång tid. När man ska ta ut p-piller så kollar de ens blodtryck. Hon sa att mitt var för lågt och att om jag reste mig snabbt så kunde jag svimma. Trots det så fick jag mina p-piller ändå, haha det var lite skumt.
Men undrar ju vart gränsen går då för att man inte ska få det.

Torkel och hans vänner är hemma hos han och grillar, jag är glad att jag inte följde med eftersom det regnar. Nu kollar jag på The Hills, det är bäst!

otekniska jag

Alltså. Jag började skriva ett inlägg och hade skrivit en del, och sen mitt i allt så stänger datan av sig? Det måste ha varit mitt fel men jag vet inte hur jag gjorde. Alla som känner mig vet att jag är världens mest otekniska människa, därför är det lite konstigt att jag går ett mediaprogram...

Jaja, idag så ska jag, Torkel och Sara (förhoppningsvis) åka in till Södertälje. Får se om jag ska köpa en hårfön, min började brinna när jag andvände den! Fyfan vad läskigt det var alltså!

Nu ska vi äta frukost och sen dra. Hejdå!

Ingen Ung08 iallafall..

Jag och en massa andra skulle ju på Ung08 idag, tyvärr så blev det inte så för del blev en jävla massa krångel. Det är något som jag hatar, när allt blir så krångligt och så skiter sig allt. Det slutade med att jag och Sara var med varandra, och vi hade underbart kul som bara vi kan ha.

Ska kanske åka in till Sthlm på torsdag istället med dom andra. Det blir bra. Nu ska jag mysa med Torkel.

Ung08

Nu ska jag snart ta bussen in till Sthlm för att gå på Ung08. Det spöregnar här, jag hoppas verkligen att det INTE gör det där. Det skulle förstöra allt. Nu ska jag kila, skriver mer ikväll. Tjingeling!

En dag på sjön

Här är lite bilder från gårdagen.


Torkel i skärgården

Enda bilden på båten

...

hold on, be strong

mamma och torkel

jag, torkel och eric

eric och henric

Nu orkade inte min data ladda upp mer bilder. Det var en väldigt mysig dag iallafall.


tandläkaren...

Idag är vi uppe med tuppen, igen. Torkel ska nämligen till tandläkaren vid halv tolv. Under hela helgen så har han gått runt och varit butter, och jag har verkligen inte haft någon aning om varför. Men efter ett tag förstod jag att det var för att han ska till tandläkaren idag. Det är någonting som han verkligen inte gillar. Jag har försökt övertygat honom att det kommer gå bra.

Igår var min och Torkels familj ute och seglade tillsammans. Det var väldigt mysigt. Mitt ute på sjön så fick jag någon känsla typ "jääääävlar vad jag saknar min bästa vän", Sara alltså. Så vi ska träffas imorgon.

Nu ska vi snart åka, bussarna här från landet går ju så himla sällan... Hoppas alla har en bra dag!

vad döden betyder för mig

Just nu går The Pianist på TV, Jag började kolla på den i fem minuter, sen pallade jag inte mer. Det där med döden är verkligen inte min grej, det har det aldrig varit. Sedan min pappa dog så har det självklart blivit värre.

Jag kan inte se spänningen, eller vad men nu är ute efter, när jag ser någon tex blir torterad på TV. "Det är bara på film, det är inte på riktigt förstår du väl" brukar folk säga. Ja kanske det, men jag tycker ändå inte om det och jag kollar mycket hellre på något annat som man njuter av att se på.

Jag blir livrädd  när jag tänker på döden. Kanske inte döden i sig, men att förlora någon man verkligen älskar är en hemsk tanke. Den känlsan är den värsta man någonsin kan uppleva. Det får mig att gråta. Några gånger i veckan brukar jag få "infall" och börjar gråta över det med pappa. Det kanske varar i 5 minuter, då går jag undan och sen så är det över som inget har hänt och ingen märker på mig att jag precis har varit ledsen. Det är inget jag vill visa heller, det är inget jag vill prata om.

Jag brukar inte prata om det för att inte tänka på det, för att glömma. Men var ändå min pappa och en sådan sak glömmer man inte. När jag var yngre gick jag hos en kurator i skolan (visst en del kanske tänker att det bara är miffon som pratar med kuratorer och psykologer. men det ger jag faktiskt fan i, jag mådde bra av det och det hjälpte mig att gå vidare i mitt liv) och det var bra för mig. Nu när jag började gymnasiet så pratar jag inte med någon om det längre, det kan jag sakna. En del vågar inte prata med mig om det för de tror att jag ska bli ledsen. Det är helt tvärtom, jag blir glad om nån vågar fråga något.

Nåväl, Torkel sitter nere med min familj och ser på The Pianist. Själv sitter jag här uppe, utan någon hemsk film och njuter av det.


Det känns konstigt att jag aldrig mer kommer få prata med min pappa.

soooleeen

Hejhej! Solen skiner och jag är glad, man kan inte vara annat i det här vädret. Jag har varit ute hela dagen idag, men nu var jag tvungen att gå in för jag håller på att få solsting känns det som. Egentligen så skulle jag och några hem till Elin idag men dom flesta var upptagna (sååå tråkigt), så jag ska till henne nästa vecka istället. Då ska vi också på Ung08.

Nu ska jag nog snart ut och övningsköra. Bye!

dag på skansen

Hello! Idag har jag, Torkel, Ellen och Jocke varit på skansen. Torkel ville först inte, men efter en stund väl inne på skansen så blev han som en fet unge i en godisaffär och ville kolla på allt. hahha. Jag älskar honom, mest.

Lite bilder dåraaaa.


En bild på mig när jag inte var "beredd" och en ihoptryckt bild på Torkel. Muppar:)




Den där påfågeln blev typ kär i Ellen, nosade och gick efter henne. Galen!

Juste, den här sommaren har jag inte varit så mycket med Malin. Hon har varit borta hur mycket som helst och så har vi jobbat mycket båda fast olika veckor. Idag så frågade hon om jag ville vara med henne imorgon, men då ska ju jag ut och segla. Och nästa vecka så åker hon till deras stuga, synd!

Nu ska jag gå till Torkel som väntar på mig. Godnatt!


nu är värmen tillbaka!

Idag märktes det att sommarvärmen har kommit tillbaka, underbart! Jag och Torkel har gjort en hel del idag. Det började med bad på Grevens, sen åt vi på grillen men Pontus och Gustav, senare åkte vi fyrhjuling och massa massa mer. En riktig sommardag.


Torkel på stranden. Jag har en spricka på min kamera så det är därför det är ett hål i bilden typ.

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min pojkvän, vi ska ju upp relativt tidigt imorgon. Han lånade mammas body butter precis (som typ är i flytade form för man sprutar den på kroppen som en parfym, typ). Man ska ta ett sprut och ha det över hela kroppen, men han tog flera stycken så han luktar (stinker?) jordgubb och champagne nu. Han är söt min pojkvän.

God natt!


badar istället

Besöksrekord igår, igen. Vad roligt! Tanken var egentligen att segla idag, men det var för vindstilla så vi ska göra det på fredag istället. Så nu ska jag och Torkel till grevens och bada. Vi hörs!

njuta av nuet



Jag har så svårt att njuta av tiden. Jag har det underbart just nu med Torkel, men samtidigt tänker jag på att han snart åker. Jag måste lära mig att ta vara på tiden, tänka positivt och njuta av nuet.

Det är dock jävligt svårt.

extrem huvudvärk

Hej alla glada! Nu har jag precis varit ute och ridit. Känner nu efteråt att det inte var så bra med tanke på att jag har såååå jävla ont i huvudet. Har haft extrem huvudvärk i 3 dagar nu och kan knappt gå ibland för att det gör så ont, då måste jag sätta mig ett tag och vila. Jag har problem med migrän (haft det i 1 år nu), men det här är något annat. Om det fortsätter så här så ska mamma ringa en läkare.

Igår var jag och Eric ute och åkte motorcykel i  några timmar, det var kul. Har åkt det med han sen jag var sex år, men  nu var det ett tag sen.

Planerna för idag är iallafall att typ sola och fixa här hemma ett tag, sen åker jag ut till landet ingenstans (Mörkö) och träffar Torkel. Imorgon ska vi ut och segla med Torkels pappa, det blir nog kul. På torsdag ska jag, Ellen, Jocke och Torkel typ till skansen tror jag? Torkel vet inte om det än så jag borde kanske säga det till han.

Nej nu måste jag se till så något händer. Byebye.

my home is my castle

Jag kom precis på en sak. I lördags så var det 6 år sen vi flyttade ut hit till landet! Det var en väldigt stor omställning för alla i min famlij. Från att ha ätit ute minst 4 gånger i veckan till att börja laga egen mat varje dag. Från att ha sovit lååångt på mornarna till att gå upp tidigt även på helgerna för att ta hand om alla djur. Från att ha varit med kompisar nästan varje dag efter skolan, till att vara tvungen att gå hem direkt när skolan slutade och gå ut med hundarna och fodra hästarna och rida. Från att ha somnat till bruset av trafik utanför dörren, till att inte ha kunnat sova på landet för att det har varit för tyst.

Den största skillnaden är att livet här ute har gjort både mig och Ellen till betydligt mer ansvarsfulla människor. Det har inte varit lätt alltid. Det har krävt "blod, svett och tårar". Det har inte alltid varit lätt, tvärtom.Men det har helt klart varit värt det. Jag vet ínte vilken person jag hade varit om jag fortfarande hade bott i Stockholm, en helt annan person iallafall. Jag är väldigt tacksam att ha fått den här uppväxten på landet. För det mesta så har det varit helt underbart. Jag skulle inte vilja byta ut det mot något.










Okej efter en halvtimme så fick jag upp 4 bilder, vårt internet är inte så snabbt alltså. Det här är inte allt, men en del av mitt hem.

mycket bio för mig alltså

Hej! Igår bloggade jag inte. Anledningen var att jag och Torkel firade 1½ år. Vi åkte till stockholm och gick på djurgården, såg Public Enemies (som var skitbra) och åt på restaurang mm. Vi hade det hur bra som helst.

I Lördags var jag och såg Sommaren med Göran (värst var jag går på bio alltså) med Kevin och Sara. Den filmen var nog ännu bättre tror jag, jag skrattade hela tiden. Det var en äkta "må bra film". När vi skulle åka hem så var alla tåg inställda pga något fel. Så vi kunde inte komma hem! Då ringde Sara sin vän Patrik som var så snäll som hämtade oss i Stockholm och skjutsade ut oss till Mörkö där Torkel och hans vänner var. Med dom så spelade vi poker hela natten. Det var kul. Hejdå...

påväg mot bio

Såg precis att jag hade besöksrekord igår, ungefär dubbelt så många som brukar kolla. Och det är ju roligt! Hoppas att så många fortsätter att läsa, då blir det roligare att skriva också.

Nu ska jag kila iväg. Sara ska också följa med och det är kul, ju fler desto roligare. Sen ska jag hem till Torkel. Men han har inga batterier på sin mobil och hans laddare är här, och han är hos en kompis så jag får inte tag på honom. Vet inte hur han har tänkt. Jaja ska gå nu. Hejdå!

1 Augusti

Godmorgon! Jag är redan vaken. Förut sa jag att jag hade ont i mitt bäcken, nu har jag det i baken också. Hmm, alltså inte i utan på, eller vad man säger.. Det värkar när jag sitter ner. Jag kommer få stå på bion! Undrar vad Kevin säger om det.

Idag är det iallafall 1 augusti, vilket jag tycker är heeelt galet. Tiden går så fort så det är inte sant. Men jag försöker att tänka positivt så här är några saker som jag har att se fram emot i höst.


* Jag börjar andra året i gymnasiet.

* Jag får träffa alla vänner från skolan som jag hoppas att jag kommer umgås mer med i höst.

* Vira kommer hjälpa mig att ta hand om Max. Det är kul för hon är jätteduktig och verkligen avgudar honom och skämmer bort honom.

* Jag kommer förhoppningsvis åka ner till Skåne rätt så mycket. Jag hoppas att jag kan göra det mer nu än vad jag har kunnat tidagre.

* JAG ÅKER TILL THAILAND!


Jag tycker om listor, dom är så...konkreta liksom. Nu ska jag snart ut med hundarna. Vi hörs!


RSS 2.0