jag-är-rastlös!

Tänkte precis "hmm vad är det som luktar bränt? min data? åh nej kära nån!". Men sen kom jag på att det var mamma som lagar mat.

Imorgon ska jag och Kevin till Stockholm och se Sommaren med Göran, yey! När han var i USA så köpte han en present till mig som jag ska få imorgon. Jag som är så nyfiken har pressat honom med frågor om vad det är. Det är något mjukt, gulligt och han tror att jag kommer tycka om det. Say whaaaat. Jag har ingen aning, jag får helt enkelt vänta och se!

farliga växthusgaser

Det är en sak som jag tycker är konstig. Jag vaknade precis upp och nu mår jag hur bra som helst, precis som i morse. Men direkt när jag gick in i växthuset där jag jobbar så höll jag på att spy. Varför? Det bara måste vara något i växthuset som gör att jag blir så dålig. Idag var det min sista dag att jobba också, och det tycker jag är skönt.

Helt apropå ingenting så saknar jag Jennifer, jag saknar att skratta med henne. Tyvärr så jobbar hon hela helgen. Förutom på söndag och då firar Torkel och jag 1½ år (!). Har ingen aning om vad vi ska hitta på, men det får vi se. Vi har pratat om att kanske se Public enemies bla. Vet inte riktgt om det där min filmsmak men Johnny Depp är ju med såååå...haha:)

En annan film jag vill se (dock inte Torkel) är den här! Peter Magnusson är ju så sjukt rolig. Han har regisserat hela filmen och har hvudrollen så den kan ju inte vara annat än rolig. Om jag tjatar på Torkel att jag mår jättedåligt och bara den kan få mig att bli bättre så kanske. ;)



så var man sjuk, igen..

Okej. Jag gick till jobbet och det var inte bra, jag mår skit nu. Igår kväll och i morse så mådde jag bra (okej inte toppenbra, men helt okej) så jag tänkte att jag går till jobbet ändå. Inte smart. Så fort jag gick in i växthuset så fick jag den där illamående känslan. Ni vet, man tror att man ska spy men så gör man inte det. Det är nästan ännu värre kan jag tycka. Mina höfter började också värka och jag var bara tvungen att gå ut därifrån. Så nu ligger jag här.
Jag som vill ha pengar liksom. Menmen, om jag hade fortsatt att jobba så skulle jag förmodligen vara sjuk längre, och det är det inte värt. Fast jag tycker att det är riktigt skumt att mina höfter gör så ont. Igår när jag reste mig upp så ramlade jag ihop för det gjorde så ont. Och i morse så stod jag och darrade i benen och knäna vek sig. Skumt.

Nu ska jag försöka vila lite!

skit

Jag är redan hemma från jobbet, mår nämligen inte bra. Inte bra alls faktiskt. Det känns som jag ska spy vilken sekund som helst och att jag har varit med i något slagsmål för jag är öm i hela kroppen. Dessutom har jag migrän. Typiskt nu inför helgen. Suck.


sött


Hahah var bara tvungen att visa den här teckningen som Sara fortfaranade har över sin säng. Hon har haft den i flera år, hahah. Så sööööt!

jobba,äta och sova

Hallå! Nu har jag inte skrivit på två dagar eller något sånt, och det beror på att jag har absolut ingenting att skriva om. Jag och Torkel jobbar, äter och sover och inte så mycket mer. Fast igår träffade jag Sara, och det var ju kul! Fast jag råkade somna i hennes säng, haha. Jag är så himla trött nu  när jag måste gå upp halv sex på morgonen för att jobba, men pengar är ju alltid bra att ha så jag pallrar mig upp ändå.

En annan sak som jag och Torkel jämt nu för tiden är att kolla på MTV. Vi vet när alla program går på vilka tider. Riktiga nördar är vi.



Torkel sitter och myser med katten som har en liten speciell ställning...


choklad, en underbar drog

Det där jag skrev förut om att inte äta choklad, glöm det. Igår åt jag en hel chokladklaka helt själv och jag ångrar mig inte. Man lever bara ett liv, och det ska man njuta så mycket av som möjligt. Och om choklad gör så jag njuter mer i mitt liv, då ska jag äta choklad!

ljushuvud

Igår skrev jag ju att jag skulle  göra en sak, och det har jag gjort också! Jag har nämligen färgat håret ljust. Okej inte platinablondt men väääldigt ljust om man jämför. När det var klart så fick jag en chock och tänkte "det här är verkligen INTE jag". Men nu typ 6 timmar efteråt så har jag faktiskt vant mig och tycker det är rätt så hett. Tyvärr har jag inte haft tillgång till kamera för att ta kort, men det kommer!

Nu ska jag pysa (?) Whatever. Puss

dagen som var

Idag har jag jobbat, som vanligt. Torkel låg dock hemma i sängen hela dagen eftersom han är sjuk. Nu är vi hemma hos han och ska snart kolla på en film och mysa. Ibland är livet bra. Skulle egentligen vara med några vänner men jag stannar hos Torkel eftersom han inte mår bra. Fast tidigare idag uppskattade han verkligen inte mig för jag tvingade i han ipren. Han ville verkligen inte, men då tog jag hans täcke och vägrade ge tillbaka det innan han tog den.

Jaja nog med struntprat. Imorgon ska jag göra en sak som ni kanske får se imorgon kväll eller något! Jag är faktiskt lite nervös.... NU SKA VI MYSA, HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!



Bild från förra året i London, hittade den på Torkels data nu. Längtar lite tillbaka.

här har vi en sjukling

Torkel är sjuk. Han har feber, ont i halsen och i magen. Han utnyttjar tillfället så jag får slava för honom. Typ såhär.

Torkel: Aaaaagnes kan jag få vatten? I ett nytt glas. Jag vill ha en ipren för det dämpar väl febern? Och juste jag vill ha den delad. Nej det är inte svårt du får gå ner efter en kniv. Nu vill jag ha glass också.

Nu ska iallafall jag unna mig något och äta rabarberpaj med vaniljsås.

så ska jag inte bli

Idag var det jobb igen. Jag har egentligen inte mycket att säga om det, förutom att när jag blir äldre kommer jag aldrig bli en bitter människa. Det lovade jag mig själv idag.

arbetande tjej

Idag har jag jobbatjobbatjobbat. Men det var helt okej för jag stod med en tjej som heter Ida och hon var hur gullig som helst! Då går tiden mycket fortare. Nu ikväll så har jag och Torkel varit på middag hos grannarna, vi fick äckligt god mat. Och det är ju bra, nu när mamma och Eric inte är hemma så slapp vi laga mat en kväll iallafall. Imorgon blir mer jobb, vilket betyder mer pengar. Man ska se det positivt.

Appropå ingenting så har min syster och hennes pojkvän kommit överens om att inte äta godis tills dom firar ett år. Det är liksom ett halvt år kvar, helt sjukt! Men jag och Torkel firar ju 1½ år om tretton dagar, och vi ska försöka göra samma sak fast bara tills då. Jag vet inte om jag klarar mig så länge utan choklad, det blir upp till bevis!



Tretton hela dagar utan det här är typ tortyr

trött

Nu har dom åkt och nu är Torkel här. Trodde han skulle komma sent ikväll, men tydligen så kom dom hem inatt. Han är jävligt trött så han ligger typ död i min säng, orkade inte ens ge mig en puss när vi träffades. Kul! Jag ska nog ner och laga mat nu, har förberett hans älsklingsmat. Så snäll är jag. Får se om han orkar äta med mig, för prata orkar han ju knappast.

på språng

Godmorgon! Nu ska jag snart kila iväg med hundarna och möta lite folk som ska komma hit. Vi hade egentligen tänkt att åka och bada, men titta ut genom fönstret så förstår ni varför vi inte gör det. Så vi ska vara hemma hos mig, har ingen aning om vad vi ska göra. Kanske att någon vill rida? Elin och Jennifer var så bra på det senast!

Senare idag kommer TORKEL hit! Åh jag har saknat honom så mycket. Men lite skönt att vara ifrån varandra också, känna sig som en egen människa. Mamma och Eric sitter just nu på ett plan till Turkiet, och Ellen ska sova hos Jocke idag så vi kommer vara helt ensamma. Kanonbra!

Nu ska jag gåååå.

nya "tjejkläder"

Nu har jag varit i sthlm nästan hela dagen med Ein. Vi gick runt i massa affärer men hittade absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g. Men efter några timmar så gick vi in på HM och där hittade jag två klänningar och sen gick vi till Gina tricot och där köpte jag en lång skjorta. Torkel kommer bli glad, han tycker att jag ska ha mer "tjejiga" kläder.

Imorgon ska jag, Malin, Eln, Jessica, Kevin (och kanske hans kompis?) åka till Grevens och bada. Om det inte blir så fint väder så åker vi hem till mig istället. Mysigt!

sängen nästa

Nej nu ska jag sova. Ska upp tidigt som bara den imorgon. En av de sämsta anledningarna att bo i Hölö är att bussarna går så himla sällan. Jag ska som sagt in till sthlm imorgon och jag kunde välja mellan en buss som gick 10 och en som gick 13. Suck. Som sagt, sängen nästa. Ett litet problem är bara att jag har en syster som har däckat i min säng så jag kan inte lägga mig där. Om jag inte knuffar henne åt sidan och klämmer mig ner bredvid. Har inte riktigt hjärta att väcka henne, hon sover så sött.


Åh nu blir jag så där känslosam igen. Idag när jag och mamma var och hämtade Ellen på tågstationen så började hon gråta när hon såg mig. Hon har varit borta i 5 dagar och saknat mig så mycket. Det är äkta syskonkärlek. Men det är nog för att vi är tvillingar också, det är en väääldigt speciell relation. Jag vet vad hon känner och tänker utan att hon behöver säga det osv. Men nehej, nu ska jag gå och lösa mitt lilla problem. GODNATTTTTTTTTTTTTTTT.


Shit happens

Det är så typiskt att saker ska slumpa sig samtidigt ofta. Idag ska jag iväg och fira min syssling, och nu för 10 minuter sen frågar Jennifer mig om jag vill följa med till Gröna Lund. Synd! Men imorgon ska jag och Elin shoppa som galningar, iallafall jag;D

kom och sov med mig

Nu saknar jag min pojkvän. Det är jättebra att vi är ifrån varandra och inte så det jämtjämtjämt är vi. Han har det säkert jättebra och det har jag också. Men nu när jag kryper ner i sängen alldeles själv så saknar jag honom enormt. Nu på sommaren när vi äntligen kan vara med varandra så är det extra svårt att vara ifrån varandra. Jag tänker på hur mycket vi måste ta vara på tiden nu i sommar för jag vet att vi inte kommer träffas så mycket när skolan börjar och han åker tillbaka. Det är ett problem jag har, jag kan aldrig leva i nuet utan tänker ofta på hur det kommer bli sen.

Samtidigt är jag riktigt stolt över oss att vi har klarat av att ha en distanaförhållande i ett helt år. För två år sen så skulle jag aldrig tro det, kanske för att jag inte trodde på förhållanden över huvudtaget. Torkel fick mig att tro på det när vi träffades. Vi har visat att vi älskar varandra och inte tänker släppa taget om varandra på ett långt tag iallafall. Nu när vi har klarat det här så vet jag att vi klarar det mesta, tillsammans.

Jag älskar dig Torkel.


HP premiär

Igår var jag och massa andra och såg Harry Potter premiären som sagt. Jag tyckte att filmen var hur bra som helst! Jag tycker att man aldrig brukar skratta åt dom filmerna, men den här skrattade jag till flera gånger. Micheal tyckte att den sög men det var för han hängde upp sig på småsmåsmå detaljer. Jag och Jennifer köpte massa godis innan, jag åt upp allt mitt innan filmen började typ och av någon anledning hamnade nästan allt hennes godis i min mun.

Jag och Jennifer höll typ på och garva hela filmen, inte enbart åt filmen utan andra saker också. Det känns skönt att träffa alla igen. Det var roligt att träffa Malin nu igen, hon som har varit borta i typ en månad. Jätterolig kväll!

Filmen fåååååår..... 4,5/5 poäng.


Thailandooooooo!

Fyfan vad jag är glad! När jag var i Köping så pratade jag, mormor och morfar om att åka till Thailand i höst. Men vi hittade typ ingenting, men nu för ett tag sen så ringde mormor. Så här lät det typ.

Mormor- Nu är det klart.

Agnes- Thailand?

Mormor- Ja.

Agnes.-GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ÅÅÅH FYFAN VAD GLAD JAG BLIR. ÅÅÅÅÅÅÅÅHGAAAAH.

Mormor- kära nån...

12 dagar på Kata Beach. Underbart!

huden gick av?

Alltså åh. För ett litet tag sen hände det vidrigaste jag har varit med om. Jag satt på toan och sen när jag reste mig så lossnade min piercing från naveln. Då kollade jag ner och då visade det sig att hela huden som den satt i hade gått av! Alltså usch det är ett stort hål där nu, uschuschusch. Men det var konstigt för det gjorde inte ens ont.


Jag som har haft min piercing sen 7:an, nu kan jag inte ha det längre!

Åååååååh.


Något som kallas verklighet.

I ena stunden är man lycklig, i andra stunden så insar man verkligheten och allt förändras.

Så var det

Nu har jag kommit hem ifrån Köping. Där var det lika mysigt som vanligt, jag var mest med min kusin Max. Han har hållit mig vaken så sent på natten att jag är helt utmattad, men det är ju sommarlov så det är skitsamma. Vi hade jätteroligt iallfall!


Mamma hämtade mig vid stationen i Södertälje nu på kvällen och så har vi handlat mat, och inte lite heller. Mamma och Eric åker nämligen till Turkiet i en vecka nu på söndag så vi köpte mat för hela veckan dom är borta. Det känns som mamma tror att vi ska svälta ihjäl medan dom är borta, med tanke på hur mycket mat vi köpte.


Torkel är på roadtrip med sina vänner nu. Jag kan inte säga vart dom är, om dom har kul, vad dom har gjort, när dom kommer hem osv. Grejen är att man måste liksom prata med varandra för att veta sånt, vilket vi inte gör. Han inte gör. Skitsamma, det betyder bara att han har kul. Och imorgon ska jag ha väldigt kul. Först ska jag vara med Sara på dagen och på kvällen ska jag träffa massa andra och se Harry Potter premiär. Dessutom så kommer mina kusiner hit, så det händer en massa skoj.


Nu ska jag ut i stallet som vanligt. Hejdå.


Duktiga Max

Idag var det tävling. Så här gick det.

LC: Rev andra hindret, men det var mitt fel för jag kortade upp honom istället för att låta honom gå fritt. Dumt men sånt händer. Annars kanonfin.

LB. Då kom vi 3:a! Han var superfin (och svettig) men det kändes toppen!

Nu har jag lite bråttom för jag ska till Köping och bli bortskämd av min mormor och morfar och det tackar man ju inte nej till. Kommer hem på tisdag och lägger förmodligen ut bilder från idag då.

Lite skit

När jag gick och la mig efter att skrivit om det där inlägget om mannen som har gått vilse i skogen så kunde jag verkligen inte somna. Det blev inte direkt bättre när Torkel sa att han kanske ville springa iväg. Då började jag tänka om någon kanske hade gjort honom illa och han sprang iväg för att komma bort och efter det gått vilse. På natten drömde jag mardrömmar om att han låg och darrade i skogen helt själv... Usch, hoppas dom hittar honom snart. Om dom inte redan har gjort det!

Igår var jag och Torkel i Stockholm. Jag köpte skor, en klänning (hör och häpna, jag som aldrig andvänder klänning) och till sist biobiljetter till Harry Potter nästa vecka. Vi är nio personer som ska gå och kolla, kul! Michael pratade om att han funderade först att gå på midnattspremiären, och då skulle man vara utklädd till personer ur Harry Potter. Men nej, där går verkligen min gräns.

Jag har inte lagt märke till det förut, men igår så störde jag mig på en massa saker i Sthlm. Förut har jag aldrig tänkt på det... Här är lite saker iallfall.

1.
Folk som petar sig i näsan helt öppet.
Precis när vi gick av tåget igår så stod det en man och liksom grävde i näsan så hela fingret försvann in. Det värsta var att jag stod precis bredvid honom. Och det var kö upp till trappan så jag kunde inte flytta på mig. Efter att han hade grävt där inne så tog ha ut den och liksom kollade på den och sen torkade av den på kläderna. Jag höll helt seriöst på att spy. Torkel tyckte att jag var töntig, men USCH säger jag bara.

2.
Folk som går jättesakna framför en så att man inte kommer förbi
När man går på drottningatan så är det fullpackat med folk. Tänk dig då att det går 6 personer bredvid varandra och går i snigelfart. Visst, inga problem om dom var 2 personer. men när det är så många personer så kan man inte gå förbi utan man måste gå bakom ännu saktare och få knuffar i ryggen bakom sig. Så irriterande.

3.
Folk som röker bland folk
Det är något som har irriterat mig länge. Jag bryr mig inte om folk väljer att ta död på sig själva och svarta ner deras lungor, det är okej för mig. Men när det är stora folksamlingar så kan man ju åtminstonde försöka att hålla sig. Det som jag blir mest arg på är vuxna människor som röker när deras barn står bredvid. Jag skulle aldrig någonsin  kunna göra det. Är dom verkligen så dumma så dom inte tror att barnen tar skada av det också. Tydligen.

Ja det var väl dom sakerna som jag la märke till igår, det var några mer saker men om jag skriver dom så kanske jag framstår som en gnällkärring. Nu ska jag ta och äta och sen gå ut i stallet och fixa inför imorgon då det är tävling som gäller!

just nu kan jag inte tänka på något annat

Åh. Idag åkte jag, mamma och Torkel till veterinären med min häst för att se om hon var dräktig, det var hon tyvärr inte.. Vår veterinär bor i Järna och när vi kom dit så var det två polisbilar där. Det här var lite utanför Järna, inte mot Ytterjärna utan mot andra hållet.. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. SKITSAMMA. Andreas (veterinären) berättade att det hade kört jättemånga polisbilar och brandbilar utanför dygnet runt i två dagar. Anledningen var att det var en utvecklingstörd man som har gått vilse i skogen där. Han är 56 år men han kan tänkta som en 2 åring bara. Dessutom hade han bara shorts på sig när han försvann. Alltså det är så hemskt! Jag ville bara springa upp i skogen och hjälpa till att hitta honom.
Han måste vara död. Det regnar ju som fan och är kallt, tänk hur det är på natten då. Dom har inte hittat han än. Han ligger säkert under någon gran just nu och äter kottar för att inte vara så hungrig. Åååh. Och han är helt ensam. Stackars sate. Just nu kan jag inte tänka på något annat. Han borde vara helt förtvivlad just nu. Han borde gråta och hans tårar blandas säkert med det hårda kallet regnet, och han är helt själv.

Nej usch! Nu kan jag absolut inte tänka på något annat. Jag ska lägga mig bredvid Torkel i sängen och försöka sova, jag skojar inte när jag säger att jag kommer drömma mardrömmar om vad som händer mannen i skogen.

smärta

Har precis kommit hem från Nyköping, jag var hos kiropraktorn igen. Alla gånger jag har varit där och han har "knäckt i min kropp" så har det varit nästan skönt. Okej inte skönt, men inte obehagligt iallafall. Men idag gjorde det bara ont. Det var nära att jag skrek rakt ut. Hoppas det blir bättre nu och att jag kan sova åtminstonde. 

Nu ska jag ut till stallet i spöregnet, inte så kul direkt.
 

Idag var en bra dag

Idag har jag varit med Elin, Micke och Jennifer. Vi träffades först i Södertälje och åt på Nancys, sen åkte vi hem till mig och gjorde massa saker. Bland annat så spelade vi kubb, boule, fotbollsspel, Elin och Jennifer red, vi åt med mera. Men framförallt skrattade vi, och det är ju underbart!

Jag har saknat dom väldigt mycket så det var kul att träffa dom igen. Nu träffade jag ju Elin och Jennifer förra tisdagen men ändå, det känns som flera veckor har gått.

Elin berättade att hon hade varit och mjölkat en ko i måndags (hon fick det i födelsedagspresent), och visade en massa bilder. När hon visade oss en bild så tänkte jag "åh vilken söt liten kalv", och då sa hon att det var hon. Hahha! Tur att jag inte sa det högt för då hade hon nog blivit arg. Nu ser hon det ju när hon läser det här i och för sig, menmen. Jag skyller på att det var mörkt och jag faktiskt hade svårt att se.


Det var en väldigt rolig dag/kväll iallfall.


Jennifer och Elin provade på att rida

Jag sprang hur mycket som helst, alltid bra med kondition

glada

hon är så fin

jennifer på en stor sten

hahaha sista bilden på mig och micke som rumpnissar


typiskt

Har känt mig lite dålig hela dagen idag, men nu blev det dåligt på riktigt. Jag har så ont i halsen så jag knappt kan prata, Ellen också. Och jag som ska träffa några vänner imorgon.

Jag får hålla mig på avstånd och inte andas på dom, för jag SKA träffa dom. Så är det bara.


Men nu är jag glad

Dagen började sådär. Jag har knappt sovit ett dug på grund av att jag har haft så ont i ryggen. När jag väl vaknade så åskade och regnade det, jag som verkligen inte tycker om det.

Nu senare vid ungefär klockan 3 så låg jag och läste, och jag som var så trött skulle bara blunda litte, vila ögonen, Nu vaknade jag precis. Men solen skiner, jag har precis fått sms från Malin som har varit Kroatien men kommit hem nu, plus att jag har fått min lön. Så nu är jag riktigt glad!

Snart ska jag väcka sömtutan bredvid mig (Ellen som också råkade somna) så ska vi ut och rida. Och imorgon ska jag träffa mina vänner, yey!

sara



Du anar inte hur mycket du betyder för mig

rastlös

Jag har varit/är så rastlös den här sommaren, jag vill göra någonting hela tiden. Jag vill hitta på saker, åka bort. Och då menar jag inte att åka in till Stockholm och gå på bio. Jag vill längre bort och vara borta några dagar. Jag vill ha något speciellt att se fram emot. Som förra sommaren, då åkte tex jag och Torkel till London. Det är något sånt jag menar.

Nu när Torkel bor i Skåne så tycker han att det är skönt att bara vara hemma på sommaren. Jag är ju här hela tiden så jag känner inte likadant. Jag skulle kunna åka till Tyskland, Grekland, månen eller vart som helst.

Bara jag kommer bort ett tag.

vilket väder

Jaha, och där var solen borta. Den varade ett litet tag iallafall. Vad gör man en sån här dag? Jag och Torkel sitter vid en varsin data just nu och nördar oss. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa klart min bok, får se om DORKEL joinar mig sen.


jävla rygg

Alltså. Jag har ju problem med min rygg, och i måndags så var jag hos kiropraktorn. Jag har varit hos honom flera gånger och det blir alltid bättre efter, men inte den här gången. Jag har så himlahimlahimla ont nu så jag vet inte vad jag ska göra. Jag har migrän för det gör så ont, och det krampar ut i armarna av smärta. Det är outhärdligt.

Nu ska jag tvinga Torkel att massera mig för jag pallar inte längre.

bilder från igår



jag har världens finaste mamma.

Konstigt

Idag var vi som sagt i Köping, vilket var riktigt mysigt. En sak som vi gjorde var att kolla på gamla filmer från när vi var små. Det var väldigt konstigt att se pappa igen, och att Torkel såg honom. Han att han var lik mig, och det var han verkligen. Det kändes väldigt skumt iallfall, och det känns konstigt att Torkeln aldrig kommer få träffa min riktigt pappa. Fast det kanske är bra på ett sätt.. Vem vet, det kommer aldrig hända så varför lägga ner tid på att tänka på det!

Det går tyvärr inte att lägga in bilder nu men jag kanske gör det senare.


Mot köping

Igår hann jag inte blogga för jag och Torkel var i Stockholm hela dagen. Riktigt mysigt hade vi det iallafall. Vi gick runt och myste och åt. När jag gick där så saknade jag Stockholm faktiskt. Jag älskar verkligen det stället jag bor på nu, men det är något speciellt med Stockholm. Stockholm är alltid Stockholm liksom.

Nu ska vi till Köping av alla ställen och fira våran kusin. Det är helt galet, i tisdags så firade jag Elin, i onsdags var det Torkel, idag så är det min kusin och imorgon så är det min farmor. Men det gör inte mig nåt, man bjuds ju på god mat och det är ju inte helt fel för en matälskar som mig.

Nu ska vi åka!


Twilight nörd

Som jag skrev tidigare så råkade jag köpa fjärde Twilight boken när jag egentligen skulle köpa den tredje. Iallafall, i tisdags så köpte jag rätt bok. Alltså jag är helt förtrollad. Fantasy har aldrig varit något för mig, jag har snarare hatat fantasy. Men dom här böckerna går fan inte att slita sig ifrån. Jag går runt i min egna lilla värld och drömmer mig bort.

Torkel tycker att jag är en nörd som ligger uppe länge på kvällarna/nätterna och läser, men då får han tycka det för böckerna är så stört bra!

Kom tyvärr inte på någon bra rubrik

Igår så fyllde Torkel ( oj, jag höll på att skriva vi. jag tror att vi umgås för mycket med varandra ) år som sagt. På kvällen så åt vi en grymt god middag och han fick presenter. Av mig och liiiiite av Ellen så fick han en spikmatta. Han har lånat hans mammas spikmatta ibland och han älskar det. Han blev jätteglad för presenten, och det är ju bra!

Idag så har jag, Torkel och Gustav varit på stranden ett tag och det var galet varmt. Efter det så fick jag skjuts hem hit och nu sitter jag här. Jag har dock märkt att jag har bränt mig på benen och rumpan, inte minst när Ellen skrek/skrattade när hon såg mig.

Nehepp nu pallar jag inte sitta här längre för jag blir så rastlös, ska nog fråga mamma om vi ska övningsköra..


Jävla får

Seriöst. Torkel bor som i en idyll här ute på landet. MEN, och inte ett litet men är att det går massa jävla får utanför hans hus. Visst "får är jättegulliga djur", ja men inte när dom är utanför fönstret och låter som hulliganer exakt hela tiden. Och som dom låter! Redan igår när jag kom hit och klev ur bilen började dom bräka (?) åt mig. Och inatt så har jag knappt kunnat sova.

Jag och Torkel var redan vettskrämda när vi skulle gå och lägga oss för jag tyckte att jag "såg någon" stå i rummet och iakta oss. Speciellt Torkel höll på att kissa på sig, hahhah. Efter det så låg jag och inbillade mig att det var min döda pappa som stod och kollade på oss. Lite senare på natten så vaknade jag av de där jääävla fåren. Jag blev skiträdd när jag hörde dom, jag trodde att det var barn som har blivit plågade och skriker...

Jag och min kära vän Pontus pratade lite på msn om mina väldiga bekymmer, han visade dock ingen empati utan skrattade bara åt mig...



Agnes säger:
 alltså jag är hos torkel och han har några jävla får här utanför
 jag har vaknat hela natten av att dom har låtit, jag har drömt mardrömmar om dom och
 har trott att det är döda barn som står ute och skriker på oss
pontus        ' säger:
 HAHAHAHHAHA
Agnes säger:
 jag ska döda dom
pontus        ' säger:
 göre 
Agnes säger:
 jag ska gå ut på natten med en yxa och hugga av deras halsar
 jag orkar inte med dom längre
pontus        ' säger:
 HAHAH JAAAAAAAAAA

Elins födelsedag

Igår så fyllde min söta vän år, nämligen Elin. Jag och Jennifer träffades och åkte först in till Södertälje och handlade för vi skulle överraska med picknick! Vi köpte en massa godsaker, ballonger och presenter. Sedan fixade vi i ordning allt på en brygga vid kanalen.

Hör kommer lite bilder.



Precis innan Elin kom


Jag och Jennifer


Och så till sist födelsedagsbarnet!

Elin berättade en liten sak också. Hon har många gånger pratat om hur gärna hon vill mjölka en ko, och hon har sagt att det är en sak som hon måste göra innan hon dör. Så av hennes mamma fick hon i present att hon ska få mjölka en ko! Det tyckte jag var riktigt roligt, och Elin blev jätteglad.

GRATTIS ÄLSKLING

Idag fyller min underbara pojkvän 21 år. Grattis till honom!


Han till vänster är alltså min pojkvän, inte han till höger. höhö.

RSS 2.0