Trött efter julmarknad

Idag har vi stått på Gnesta julmarknad och sålt våra smycken. Det gick bra och vi sålde på ca 1800 kr. Nu är jag så jäkla trött. Vi somnade kl 2 i natt och gick upp halv 9. Jag vaknade flera gånger i natt för jag delade säng med Malin, och hennes säng är uppe i taket typ och jag är så himla höjdrädd. Var livrädd att jag skulle ramla ner även fast Malin låg ytterst...

 

Så nu ska jag sova, det ska bli så himla skönt. Lägger upp bilder från idag någon annan gång. Godnatt!


Tillverkningsdag

I inlägget under skrev jag att jag var med Malin igår och gjorde smycken. Nu så ska jag snart ta och övningsköra till henne så ska jag, Malin, Elin och Micke fortsätta med tillverkningen. Micke är Malins pojkvän och hon har verkligen lurat honom att hjälpa till. Det tar sin tid och är så pillrigt. Men han får vika lotter och såna saker, för vi ska ha lotteri på söndag där ni bland annat kan vinna ett valfritt smycke!

Ikväll så ska vi hem till Frida. Jag tror vi behöver det efter den här dagen. Det ska iallafall bli riktigt kuuuul. Efter det åker vi hem till Malin igen och sover hos henne för på söndag ska vi upp och fixa inför julmarknaden.

Den här helgen har/kommer vara riktigt bra känner jag. Men nu måste jag sätta fart. Ska åka till Malin om 40 minuter och jag sitter med blött hår och har inte ens ätit frukost.

Ha en toppen lördag!

Nytt Be You smycke

Ikväll har vi suttit och gjort nya smycken! Den här gången blev det en ny design och så här blev resultatet:



Vi är väldigt nöjda med det. Armbandet kommer att säljas på Gnesta marknad på söndag och ni kan även beställa det på vår mail [email protected].


Gå in på vår blogg http://beyousmycken.blogg.se/ för att veta mer tex julmarknaden på söndag!


Rösta fram Malin till Gnestas lucia!

Om ni har tid över så tycker jag att ni ska gå in på den här sidan http://www.sn.se/lucia/gnesta/ och rösta fram Gnestas Lucia. Men ni får bara göra det om ni röstar på nummer 1.


Jag upprepar, BARA nummer 1. !!!!.


Så satans seg

Idag slutade jag tidigt, hade bara en lektion! Nu har jag kommit hem och ätit. Snart ska jag gå ut till stallet och rida min lilla ponny. Alltid när jag kommer hem så är det mörkt, så jag måste rida i paddocken och det blir så trååååkigt dag efter dag efter dag. Så nu när det är ljust så ska vi passa på att rida ut!

Efter det tror jag att jag ska gå in och sova lite faktiskt. Igår somnade jag på en föreläsning och när jag satt vid datan. Jag somnade, bokstavligen, datorn. Då är man trött. Efter det ska jag nog passa på att plugga lite. Om två veckor har vi ´4 inlämningar på en dag.. Så jag ska försöka få lite gjort. Och så måste jag städa för Malin kommer hit imorgon.

Varför kan man inte få bara ta det lugnt en dag när man är hemma tidigt?



Painted by numbers



Ett av mina favoritband, jag älskar dom.

beyousmycken.blogg.se

Idag har mitt företag ägnat en hel del timmar åt vårt företag. Vi ska stå på Gnesta julmarknad och sälja våra smycken så det är mycket förberedelser. Om ni inte har något speciellt för er på söndag så kom dit, det kommer bli riktigt kul. Nu har vi startat vår blogg också, headern är inte riktigt klar men bloggen heter beyousmycken.blogg.se. Så tar er en minut och kika in dit!

Nu blir det till att plugga lite.

New moon

Den här helgen har varit riktigt bra. Jag träffade Carina i fredags och vi gick ut och åt och pratade en massa och hade riktigt trevligt. I går så gick vi ut och åt frukost och gick runt ett tag på stan. Det var väldigt kul att träffa henne igen! Efter det så gick jag och träffade massa vänner och vi gick och åt och sen såg vi NEW MOON. Och jag dog. Vi dog. Alla dog. Den var så bra. Folk skrek i bion när Jacob visades och det var galet. Det går inte att beskriva hur bra det var, ni måste gå och se den själva för att förstå.

Helt jävla underbart.


Be you smycken

I vår skola så har vi en kurs som heter Ung företagsamhet. Mitt, Malins och Elins företag heter Be You och säljer smycken i två olika stilar. En stil för dig som är lite rockig av dig och en stil som är sockersöt. På så sätt kan man köpa någon i sin stil eller varför inte prova på något nytt? Det är också en perfekt julklapp nu inför jul.

Här är smyckena som vi har gjort.


Det sockersöta armbandet som heter "Sweet dreams"


Det här armbandet passar perfekt på fest. "Black diamond" heter det.


Här är vårt rockiga armband. Det har blivit väldigt populärt. "We will rock you" heter det.

Jag kommer snart länka till vår Be You blogg. Om ni skulle vilja beställa något av oss så kan ni maila oss på vår mail beyousmycken.hotmail.com.



Äckliga ärtbilen

Nu är jag tröööött. Men det är inte så konstigt med tanke på att jag gick upp 5.15 i morse. Hemskt. Jag och mamma var nämligen själva hemma och vi var tvungna att åka tidigt för vi skulle lämna hennes bil på verkstad. Under dagen var vi tvungna att låna en bil av verkstaden så länge. När vi hade gått in för att hämta nyckeln så såg jag bla 3 små gröna äckligt fula bilar, men tänkte inte så mycket mer på det. Och tror ni inte att det är en sån vi får låna eller? Jo!


Mamma blev eld och lågor och verkligen älskade den där bilen. Hon funderar på att köpa en ny liten bil och tyckte den var perfekt. Det var knappt så jag ville sätta mig i den där bilen. Hon var så glad att hon ville skjutsa mig enda upp till skolan. Aldrig annars blir jag skjutsad ända upp till skolan men idag när vi hade den äckliga bilen så kunde hon naturligtvis det. Jag hoppade/kastade mig ut ur bilen och sprang in till skolan...

 

Nu ligger jag i Ellens säng. Det är så kallt i mitt rum så jag kryper ner i hennes 1.60 m säng, det är fint. Och imorgon ska jag till Sthlm och sova hos Carina! Det blir väldigt kul för jag saknar henne så mycket. På lördag vet ni alla vad som händer för det har jag sagt. Jag säger bara att Edward kan slänga sig i väggen med tanke på vad man har sett av Jacob Black. Så det så.

Väldigt osammanhängade inlägg. Godnatt!


Aj

Har precis tagit svininfluensasprutan. Kan inte röra armen. Aj.

Synproblem eller inte?

Det finns en sak som gör mig galen. Och det är att varje kväll när jag sitter vid datorn/kollar på tv:n så blir mina ögon elt konstiga och jag ser ingenting. Det känns som jag har grus i ögonen och måste gnugga för att få bort det, men det GÅR INTE. Hemskt är vad det är. Antingen är det för att jag har problem med migrän och får så, eller så behöver jag skaffa linser eller glasögon. Och om det är något jag inte tänker göra så är det att skaffa glasögon. No way. Ser ut som Agda 60+.

Dessutom så är jag för lat för att kolla upp något av det, så jag antar att det kommer fortsätta som det har gjort det senaste året.

Fast å andra sidan OM man skaffade linser så kanske man skulle skaffa några coola. Jag tänker mig kanske några röda. Skulle vara roligt om jag träffade Torkel och sa att jag hade fått en ögoninflammation som inte skulle gå bort på flera veckor...


The twilight saga

Lördag kommer bli en bra dag! Först ska jag träffa massa vänner och äta och sen ska vi gå och se New Moon! Jag lääängtar. Just har jag precis läst alla böcker, igen. Jag är en sån person, om jag tycker om några böcker kan jag läsa dom igen hur många gånger som helst. Nu börjar jag längta som en tok till på lördag!

Killen under bilder gör inte så att längtar mindre precis. Men en sak som vi upptäckte idag är helt sjuk. Han är 92:a, alltså 17 år! Lika gammal som mig! Det ser verkligen inte ut som det, han ser mer ut att vara... 20 någonting? 17 åringar har inte en sån kropp, det går bara inte.


RIP

Den här helgen var jag i Skåne och träffade Dorkel. Jag har inte sett han på 5 veckor så det var verkligen på tiden. Vi hade det jättebra och det var hemskt att åka hem igen för jag vet att det kommer dröja 5 veckor till innan vi ses igen.

Igår kom jag hem vid 12 på kvällen. Då fick jag veta en hemsk sak. Att min gammelmormor hade dött. Jag har nog inte förstått det än. Min gammelmormor var mer än "bara" en gammelmormor för mig. När jag var liten så var hon som en extra förälder för mig. För några år sen blev hon sjuk. Hon blev allmänt virrig och hade svårt att känna igen folk mm. Men hon kände alltid igen mig och Ellen. När jag tänker på henne tänker jag inte på hur hon var på den senaste tiden. När jag tänker på henne så tänker jag på en underbar människa som lagade världens godste pannkakor, alltid gick och små sjöng för sig själv (även fast det inte alltid lät så bra...), som brukade spela kort med mig och Ellen, som alltid skämtade med, som alltid lyssnade på en när man ville prata, som alltid ringde när man fyllde år och sjöng en förfälig födelsedagsång och som ofta drack öl framför tv:n när vi satt bredvid och drack saft. Hon var något speciellt för mig och Ellen, och jag vet att hon kände samma för oss.

Jag kommer alltid minnas henne som världens bästa gammelmormor, som en rolig vän, en skämtsam gumma och en underbar människa.

Jag älskade och kommer alltid älska henne och var hon än är nu så ber, hoppas och tror jag att hon är frisk och har det bra. Min älskade gammelmormor.


Komplett igen



Idag var en bra dag. En riktigt  bra dag. Jag fick träffa min vän Jennifer! Vi har inte träffats på 3 veckor för först var jag borta i 2 veckor och sen var hon sjuk i 1 vecka. JAG BLEV SÅ GLAD ATT SE HENNE. Gud vad jag har saknat människan. Vi fick lite tårar i ögonen men var jätteglada. Jag anföll henne i morse när jag såg henne och hoppade upp och kramade henne.


Mardrömmar

Jag brukar ha konstiga drömmar om hur min pappa dör. En gång drömde jag tex att jag råkade förvandla honom till en påsar nappar. Ja jag vet, helt sjukt.

Nu är det så att jag har börjat läsa twilight böckerna igen, och det påverkar mig en hel del. I natt drömde jag om att det var massa vampyrer som jagade mig och pappa för att döda oss. När jag vaknade så var jag alldeles svettig och rädd. Men jag hade också rivit sönder mitt täcke. Och vi pratar inte en liten reva. nejnej. Det har blivit ett 2 meter långt hål i täcket som jag har gjort..

Jag slutar aldrig förvåna mig själv.

10 november

Det är så tråkigt att vakna till ett grått väder. Varför måste landet som just jag bor i vara så..tråkigt?

Hur som helst sitter jag i skolan just nu. Har precis haft engelska där jag har pratat om min bok. Det gick faktiskt bra tror jag. Men ni vet ju hur det är. När man tror att det går bra så har det inte gjort det och tvärtom. En helt otrolig sak som hände igår var att jag fick MVG på mitt kemiprov. Michael tycker att jag skryter om det, men det gör jag inte. Jag är chockad. I högstadiet när vi hade kemi så sov jag eller skrattade med Elise, allt förutom att lyssna på vad läraren sa. Jag tyckte (tycker fortfarande) att det är det tråkigaste ämnet någonsin. Och därför blev jag så förvånad. Men glad så klart!

Senare idag ska jag ha Ung företagsamhet. Mitt företag tillverkar smycken i två stilar. På så sätt kan du vara den du är eller prova på en ny stil. Jag måste säga att våra smycken är så grymt snygga så jag vill köpa alla själv. När vi har tagit bilder på smyckena och kommit igång mer så ska jag lägga ut dom på bloggen och ni kan självklart köpa dom om ni vill!



Ha en bra dag allesammans!


Därför tar jag svinsprutan

Nu känner jag verkligen att jag har kommit tillbaka till det "riktiga livet". Riktiga livet består inte av lata dagar på stranden med en bok i handen. Nu är det pluggpluggplugg och inget annat som gäller. Ikväll har jag tränat inför min muntliga bokredovisning imorgon. Känns inte jätte bra, men jag kan säga att utan Torkel skulle jag ha panik nu. Det har sina fördelar med att ha en pojkvän som har bott i USA.

Imorgon ska jag ta svininfluensaspruta. Många säger att dom inte ska ta den för att dom inte är rädda för att bli sjuka. Men det är inte det som är problemet. Tänk hur det skulle vara om alla blev sjuka samtidigt, det skulle inte gå. Tänk om vi inte skulle ha lärare i skolan (skulle i och för sig vara ganska skönt), inga busschaufförer, inga läkare osv som kunde gå till sitt arbete för att dom var sjuka i svininfluensa. Samhället skulle inte fungera då, och tänk vad mycket pengar det skulle kosta. Det är ju beräknat att efter den 300 000 sprutan så kommer samhället tjäna in pengar istället för att så många ska vara sjuka. Jag ser det som en skyldighet att ta sprutan. Annars är vi smittbärare och smittar varandra. Visst, man kan få biverkningar som feber i någon dag. Men tänk då hur dålig man skulle bli om man inte tog sprutan och blev smittad.

Jag ska ta min spruta iallafall, det är en sak som är klart!


Det går inte!

Jag vet att jag inte har laddat upp några bilder från resan. Men jag har en anledning. Det går inte! Jag blir så himla trött på mitt internet som är så segt och sabbar allt. Men tro mig, jag försöker tills det går. Jag är envis av mig.

 

Igår var jag med Ellen och Joakim på bio. Lite tragiskt att jag hänger med min syster och hennes pojkvän på något sätt, känner mig som tredje hjulet. De var jättesnälla och roliga, men när dom börjar pussa på varandra känner jag mig något utanför och kollar ner i mitt godis och tröstäter. Haha. Okej så jobbigt är det inte, men jag saknar min pojkvän.

Hur som helst så såg vi MJ´s film This is it. Om ni inte har sett den-se den. Man märker hur otroligt skicklig han var. Han var också en omtänksam person och han var verkligen inte som media har beskrivit honom. Han var en underbar människa, verkligen.

Nu ska jag plugga och sen försöka ladda upp bilder.


I´m back!

Hej!

Nu är jag hemma fran paradiset. Det känns... helt okej. Jag har saknat så många så det ska bli kul att se alla igen. Tyvärr råkar det vara så att många av mina vänner är sjuka, riktigt tråkigt. Hoppas alla blir bättre snart!

Jag har gjort så mycket i Thailand och det har varit så underbart. Verkligen. Vi har solat, badat, snorklat, fått thaimassage, åkt snabba båtar, varit dryga mot försäljare, ridit elefant och mycket mer. Jag har tagit jätte mycket bilder som jag ska lägga upp senare idag så att ni får se!

Det är väldigt kul att så många har kollat in på min blogg fast jag inte har uppdaterat. Nu lär det bli roligare för er att läsa när jag faktiskt uppdaterar. :)

Vi hörs senare idag när jag lägger upp alla fina bilder!

RSS 2.0