1728

Agnes: Ellen kolla vad jag gjorde åt dig igår. Öppna kylen så får du se.
Ellen: Hmm jaså åh vad gott. Är det.. potatis?
Agnes: Nej, plättar..

Jag är sämst.

Destiny is calling me, open up my eager eyes.

AAAAAAAAAAAH. Jag och Joanna ska se Håkan Hellström. I Malmö. I februari. Det. Kommer. Bli. Så. Grymt.


Vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuven,

I lördags gick jag och Torkel över en mil hem hand i hand från Håkan Hellström konserten. Då pratade vi lite om framtiden, att vi har varit tillsammans i 3 år snart. Hjälp! Känns inte alls längesedan jag blev tillsammans med den där vikarien på skolan och blev kallad på möten till rektor. 3 år. Shit.

Jag blir så himla rädd på ett sätt. När vi blev tillsammans var jag bara 15 år. Jag börjar undra om vi ska vara tillsammans hela livet, hur sjukt det skulle vara egentligen. Eller så är jag bara naiv. Samtidigt känner jag att, varför inte? Jag trivs så himla bra med Torkel. Ibland känns det som att han känner mig bättre än vad jag själv gör. Det har varit gånger då vårt förhållande har svajat, men kom igen, klart det gör det under 3 år. Dessutom så kan det inte vara så lätt att handskas med en humörsvängande tonårstjej.

Jag har ingen aning om hur länge vi kommer vara tillsammans. Vi har lite olika framtidsplaner. Jag vill tex resa efter gymnasiet. Men om man har klarat av att ha ett distansförhållande under en så pass lång tid så tror jag att vi klarar det mesta. Det är ofta som jag vill ha koll på allting, ha framförhållning och planering. Men ett förhållande är svårt att planera.

Just nu känner jag att jag verkligen vill vara med Torkel, men vad vet jag vad som händer i framtiden. Men så länge, varför kan vi inte bara ta en dag i taget?

a


1609

Vad vet du om månljuset, förrän du blivit sönderslagen under det. Och vad vet du om gryningen förrän 
du mött varje morgonmed sömnlösa ögon. Vad vet du om solen förrän nån släckt alla ljusen. Och vad
vet du om att inte vilja vakna längreNi kommer få se er ungdom ruttna framför er. Och vad vet du om
 kärleken förrän du förgäves hatat den.Och vad vet du om när hjärtat kan bränna. För kärlek som aldrig
kan dö men inte heller leva. Hon kommer aldrig tillbaka. Hon kommer aldrig tillbaka. Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta. För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna. Stanna. Jag blir hellre
ensam än lycklig med nån annan. Sprid ut bensinen över solnedgången. Riv ner staden. Häll ut havet ända
bort till horisonten.Tysta ner musiken.Hon kommer aldrig hit igen.

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.

Igår var jag och Torkel och såg Håkan Hellström. Det var:

1. Magiskt.
2. Magiskt
3. Magiskt.

Det var magiskt helt enkelt. Mina två favoritkillar i en och samma lokal på samma gång=hur bra?

Magiskt.

I am not a robot- Marina And The Diamonds.

Vad har ni killar att klaga på, egentligen? Jag är inne i en period just nu när jag har..humörsvängningar. Kraftiga sådana. Igår började jag gråta X antal gånger. Först för jag såg en kille som var tunnt klädd och frös. sen när jag kom hem och kollade på tv som var lite sorgligt, sen när jag och mamma var ute på restaurang. Idag känner jag att jag vill slå någon samtidigt som jag känner kärlek till en del människor. I ena stunden alltså, i nästa gång blir jag förbannad på dom. Dom är väl min pojkvän ska tilläggas. Fast han inte är här och inte har gjort något. Och igår grät jag för att jag tänkte på en sak han hade sagt, jag blev rörd. Japp.

Det är lätt när det inte är svårt och svårt när det inte är lätt.


15.42

Det känns som att man ger och ger men inte får tillbaka något. Så himla tråkigt. Varför ska man då vara hjälpsam,omtänksam, ställa upp eller överhuvudtaget bry sig? Vem lyssnar? Vem frågar mig samma sak? Nej det finns inte på kartan.

Man blir ju ledsen.

Somebody told me.



Ready? Let's roll onto something new
Taking its toll and I'm leaving without you
I'm ready, let's roll onto something new

Lite crazy så där,

När jag blir gammal vill jag inte tänka "fan att jag inte tog den där chansen när jag var ung."

Åh.


22.06

Du vet hur det är. Ibland träffar man en underbar person, men det varar bara en kort sekund. Kanske på en semesterresa, på ett tåg eller till och med i en busskö. Denna person snuddar vid ens liv ett ögonblick och gör det på ett alldeles speciellt sätt. Och istället för att sörja för att kontakten blev så kort, över att man inte fick tillfälle att lära känna denna människa, borde man glädja sig åt att man överhuvudtaget träffade honom eller henne.

Det här inlägget var väl mest riktat till mig själv

Det finns så sjukt många val här i livet. Jag blir rädd. Som nu läser jag Matte C men jag känner att det är sjukt svårt, jag greppar det inte och man måste lägga ner otroligt mycket tid och det har jag inte för jag satsar på MVG i alla andra ämnen. Jag måste ha Matte C om jag vill bli mäklare, med ett undantag och det skulle vara att plugga i Malmö. Men Malmö, va fan? Jag vet inte.

Yrken jag kan tänka mig att jobba med:

* Fastighetsmäklare
* Inom marknadsföring/PR
* På en tidning
* Egen företagare

Helst av allt skulle jag vilja starta eget. Jag tänker hur som helst hoppa av Matte C och kanske plugga upp det sen. Jag undrar hur mitt liv ser ut om 10 år.

Well, man ska inte ta livet så seriöst för det blir ändå aldrig som man tänkt sig.

All these things that I´ve done

Over and out, last call for sin
While everyone's lost, the battle is won
With all these things that I've done
All these things that I've done


What´s a Woo Woo?

Mamma- "Ellen jobbar på lovet och åker sen hem och pluggar. Du Agnes åker till London och festar med heavy metal band som är på turné. Ja, vad ska man säga?"

Det sammanfattar min resa till London ganska bra. Vi shoppade för mycket också, pratade, gick på pubar, åt fish and chips och jag delade säng med Joanna. Mycket bra resa.


RSS 2.0