2205

Jag får panik när alla skriver på sina bloggar eller på facebook "idag har jag varit ute i solen och fått sååå mycket färg". Jag vill också! Själv är jag vit som snö för jag står inomhus och jobbar 24/7. MEN om jag jobbar så får jag pengar, och om jag har pengar så kan jag köpa skor. Och om det är något som gör mig lycklig så är det skor! Så jag ska väl egentligen inte klaga..

Och vi satt på gräset som växte i takt med himlen.







Tack hej, fuck dig.

Okej men då planerar jag mitt liv här i ett blogginlägg.

1. Jobba som en jag vet inte vad under sommar och höst.

2. Åka till andra sidan jordklotet och inte veta hur länge jag blir borta.

3. Komma hem-skaffa lägenhet. Plugga upp Matte C.

4. Utbilda mig till fastighetsmäklare.

5. Ja, det var väl det.

Ja men så bra. Då har jag planerat det också.

In hopes you're on the other side, talking to me too.

Jag har bestämt mig för att inte ha sådan panik över vilken utbildning jag ska gå i framtiden. Jag är ung och har hela livet framför mig. En sak som är säker är att jag inte kommer plugga på ett år efter studenten. Men förmodligen börjar jag plugga igen efter det, och jag har inte en aning om till vad. Men istället för att se det som något ångestladdat så försöker jag se det positivt. Jag kan göra vad jag vill. Det är i och för sig ångestladdat i sig. Men på något sätt är det en "skön" ångest. En bra ångest. Det betyder att jag har valmöjligheter. Jag vägrar att sitta hemma och må dåligt över vad jag ska plugga i framtiden, det har jag bestämt mig för. Mitt liv är planerat till slutet av sommar (och förmodligen hösten också). En sak som är lite rolig är att jag och Ellen kommer börja på samma jobb. Vi sökte flera jobb men de vi fick hos var snabba och då tackade vi båda såklart ja.

Det är så många saker jag vill göra. Volontärarbeta i Afrika, överleva på fried rice i Asien och lära mig surfa i Australien. Och det tänker jag göra. Jag ska jobba som ett djur i sommar/höst och sen drar jag (vi). Livet är faktiskt rätt så underbart.

Allting blir vad man gör det till!

Next stop Brooklyn.


Jag tror att livets mening är att själv finna sin mening med livet. Med det menar jag självklart inte att om man inte finner meningen med sitt liv så har man levt det i onödan. En del söker inte meningen med livet men deras liv är ju inte bortkastade för det. Men jag tror att om man söker meningen med livet och inte finner den, så mår man väldigt dåligt.

1807

Igår hade min klass studenskiva. Det var roligt. Väldigt roligt. Nu är jag så stressad för nästa vecka ska vi ha FN-rollspel, projektarbetet ska in och en stooor rapport i internationella relationer ska lämnas in. Dessutom måste jag skriva om livets mening idag vilket stressar mig ännu mer. Livets mening.. Jag tycker inte man kan säga livets mening är "det här" osv. Det är ju individuellt. En del anser att deras mening med livet är att följa koranen medan någon annan tycker något helt annat. Men i grund och botten tror jag att förutsättningen för att känna någon mening med livet så är det valmöjlighet. Jag gör skillnad, jag kan göra vad jag vill. Att inte känna sig fast vid något utan valmöjlighet. Det kan vara att man känner sig stoppad av en person eller så väl som möjligtvis en drog. Om man inte känner det, så tror jag inte man ser någon mening med att leva.

Ja man kan ordbajsa mycket när man egentligen borde göra något helt annat.

Jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig.




RSS 2.0