15:43

"Kör bah kör"


11:09

Om man är positiv som fan så går allting bra.

2001

Jaha då har jag tagit studenten, det går inte att beskriva hur den var så jag säger kort och gott- det var bra. Mycket bra. Idag var sista skoldagen och vi fick våra betyg. Jag fick 21 MVG. Jag är nöjd. Får man säga att man är nöjd? Screw jantelagen, jag är nöjd! Nu ska jag bara ta reda på vad jag vill göra med mitt liv. Men på senare tid har jag levt efter devisen "det ordnar sig alltid". Jag är inte en sån person egentligen, jag vill ha stenhård koll. Men den senaste månaden har det hänt något med mig. Det fixar sig liksom. Jag har tagit studenten.. AH.


Det här är min tid. Det här är mitt liv.

Jaha då tar man studenten imorgon. Den dagen man har längtat efter och den dagen alla säger att "det är efter studenten som livet börjar!". Då undrar jag vad jag har gjort de senaste 19 åren förutom att ha levt?

Jag kommer ha alldeles för höga klackar. Jag kommer få alldeles för mycket skavsår. Jag kommer dricka alldeles för mycket skumpa. Jag kommer bli alldeles för full. Jag kommer skrämma min lilla farmor från vettet då hon får se mig dragen. Jag kommer gråta alldeles för mycket. Jag kommer se alldeles för tokig ut då eftersom jag ska ha lösögonfransar vilket jag funderar på nu om det är en så bra idé.

Jag kommer ha det bra. Jäkligt bra med min släkt och vänner runt mig. Det kommer bli fint. Det blir kuuuuul.

And this life is getting the best of me.


Jag tycker om mina vänner och sena sommarkvällar. Tillsammans blir det bäst. Det är fint.

And it's hard when it's hurting all the time
But I can leave this thing behind

16:13

Aj.

RSS 2.0