Jag har jobbat

Jag har inte skrivit på ett tag. Jag vet jag vet. Det jag har gjort de senaste dagarna är att jag har varit med Frida och Jennifer och tolkat, umgåtts med Torkel, träffat Sara, varit i sthlm och JOBBAT. Har jobbat övertid nästan varje dag, men det är asbra OB så det är skönt.

Imorgon ska jag träffa Jennifer och typ sova hos Torkel, efter att jag har jobbat såklart.. Imorgon är det sista dagen! Sen börjar mitt lov på riktigt..

Jag ska lägga in bilderna från tolkningen senare. Hejdå!

24/12-09

Igår hade jag en väldigt mysig julafton. Vi åt god mat, fick fina julklappar och höll på att elda upp köket. Riktigt trevligt.


Lite av allt folk


Min kusin Ida


Liten del av all julmat


Jag klappar kissemissen


Någon råkade ta en väldigt nära närbild på mig

En minut efter den här bilden togs så fattade en av de där gubbarna bredvid ljusen eld! Det blev en stor låga, Ida som satt bredvid började först blåsa på den och vi andra fick panik. Det gick självklart inte för det var en så stor låga. Så hon tog tag i den och slängde den under vattenkranen. Bra gjort!


God jul!

God juuuuul!

Har knappt sovit i natt, pga att folk verkar ha tävlat vem som kan skicka God Jul sms först. Haha. Pontus "vann" iallafall för han skickade 00.01. Han är helt otrolig. När jag fyller år brukar han skicka grattis sms precis på tolvslaget.

Har redan fått en julklapp av mamma och Eric och en av Ellen. Så nu är jag 1000 kr och en klänning rikare! Taaack så mycket!

Nu blir det att fixa i stallet, duscha och sen bege sig av till Köping och hela tjocka släkten. Hoppas ni får en underbar dag med allt som julafton har att erbjuda.  

Färdigjobbat för ett tag

Äntligen har jag jobbat klart! För ett tag iallafall... Nästa gång jag ska jobba är på söndag. Imorgon ska jag sova ut! Fast inte så länge för det är ju julafton. Men det kommer bli länge iallafall om man jämför med att jag har gått upp 5.30 dom andra dagarna.

Jag känner mig riktigt tjock. På jobbet har vi ätit tårta måndag, tisdag och onsdag. Men när det är jul och man jobbar så får man unna sig såna saker tycker jag. Nu ska jag läsa lite. Ellen fick bland annat 4 böcker av Joakim som jag snodde direkt. Sen ska vi hugga en gran, jag kommer tvinga dom andra att gå ut och fixa en med mig.

 Det blir ingen jul utan julgran!

Lite om mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja en hel del
2. Höll du några av dina nyårslöften? jag hade inga typ, så ja
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej!
4. Dog någon som stod dig nära? ja. min gammelmormor..:(
5. Vilka länder besökte du? thailand
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? massa
7. Vilket datum från år 2009 kommer du att minnas? oj, kommer inte på
8. Vad var din största framgång 2009? betygen i skolan
9. Största misstaget? sagt dumma saker till torkel som jag inte menat..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? haha ja
11. Bästa köpet? måste vara thailandsresan
12. Vad spenderade du mest pengar på? thailandsresa, tågbiljetter till torkel, kläder..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? när jennifer började i vår klass
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? svennebanan sångaren kanske?
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? upp och ner
16. Vad önskar du att du gjort mer? varit med torkel
17. Vad önskar du att du gjort mindre? segat så mycket
18. Hur tillbringar du julen? med heeela tjocka släkten
19. Blev du kär i år? är redan kär
20. Favoritprogram på TV? DHW
21. Bästa boken du läste i år? twilightböckerna
22. Största musikaliska upptäckten? absolut inga
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar;)
25. Något du önskade dig men inte fick? nej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? helt sjukt men jag kommer inte ihåg! förutom att släkten kom hit på dagen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år bättre? vara mer med torkel, inte behöva stressa så mycket
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? normal
29. Vad fick dig att må bra? torkel, vänner, familj
30. Vilken kändis var du mest sugen på? robert pattinson hehehheh
31. Vem saknade du? gammelmormor, torkel
32. De bästa nya människorna du träffade? JENNIFER OCH FRIDA

Snodde listan från http://pontusisgreat.blogg.se/, hoppas det var OK Pontus!

Nu är han med mig

Igår kom Torkel hem!!!!!!!!!!

Därav ingen bloggning. Han sov här och det var helt underbart att träffa honom igen. Det var dock inte lika kul att gå upp kl 05.30 när han låg kvar och sov..

Jag jobbar som bara den nu. Inte världens roligaste men jag får pengar och det är inte fel. Ska spara pengarna till i sommar när jag och vännerna ska åka utomlands! På tal om det så saknar jag dom sååå mycket. Men vi syns på fredag iallafall:)

Nu ska jag ta och.. ja, göra ingenting. Ha det bäst!

Hittade lite gamla kort

Just nu håller jag på att storstäda. Hittar en massa bilder från när jag var liten. Här är 2 av dom på Ellen och mig som småttingar.





Måste bara säga att jag var inte så tjock som jag ser ut på bilden. Grejen var den att Ellen var så liten. Hon vägde 1½ kg när hon föddes och har alltid varit mindre. Då har alla fått för sig att jag var tjock men det var ju i själva verkat hon som var ontaurligt liten...

Julavslutning








Om jag ska vara ärlig så tog jag faktiskt inte så mycket kort. Förutom kort som ser ut som ovan när jag och Malin gör fula miner. På en bild så såg Malin så sjuk ut så det inte är sant! Jag skrattade så tårarna sprutade. Det var trevligt folk hur som helst och det är underbart med jullov nu!


Många känslor på en och samma dag

Dagen har varit rätt så galen. Den kan sammanfattas med några ord:

Vakna tidigt
Gå i 40 dm snö i motvind när det snöade till bussen
Kallt
Bortdomnade fötter
Förseningar
MVG
Fika
Nancy´s
Jordnötsmör
Allergisk chock
Panik
Rädsla
Gråt
Spring
Oro
Trång bil
Glädje
Skratt
Smyckestillverkning
God mat

Och sist men absolut inte minst underbara vänner!


Eftersom att min pojkvän drar upp hela tiden att jag var så himla dålig och lättlurad som trodde på det där med Titanic 2 så tar jag bort den.

Nå, är du nöjd nu?!

JAG DÖR

http://elinsays.blogg.se/


HAHAHHA JAG DÖÖÖÖR ÅT ELINS FINA FILM MED OSS.



Fake

Jag håller med Elin i förra inlägget, Titanic 2 måste vara ett skämt. Om man har sett Leornardo DiCaprio nu så är han tjock, skäggig och ful. Och det kan man inte säga att han var i första filmen precis..

Om filmen ändå kommer så tänker jag vägra se den!


Ochrashy


Shakespeareanalys

En stor sak i skolan har jag kvar innan jag tar jullov, och det är en inlämning av en pjäs man ska ha läst av Shakespeare. Jag har skjutit upp det jag vet inte hur länge. Men nu ska jag göra det för det är inlämning imorgon. Ärligt talat så orkar jag inte tänka på vilket betyg jag kommer få på den, jag vill bara ha den gjord. Så nu kör vi!

Gud har öppnat himlaporten.

Idag var jag på begravning för min gammelmormor. Den tredje begravningen jag har varit på. Det var den begravningen som jag har gråtit mest till. Av alla personer som jag har känt som har dött så har hon betytt mest.

Jag kommer ihåg när jag var liten och jag och gammelmormor satt och pratade vid köksbordet, jag kanske var 5 år. Jag tyckte det var så coolt att jag hade en gammelmormor för nästan ingen av mina vänner hade en gammelmormor som levde. Och så sa jag till henne "Mormor (vi brukade kalla henne för det), tänk att du är min gammelmormor! Och när jag får barn kommer du bli gammelgammelmormor, längtar du till det?!"

Då la hon huvudet på sned och hon såg på mig och sa " Lilla gumman, när du får barn kommer jag inte att leva längre.."

Jag kommer verkligen ihåg känslan jag fick då. Chock. Varför skulle hon inte leva då? Vart skulle hon vara annars om inte med mig och vår familj? Hon kunde väl inte bara försvinna? Hon måste ju vara med i hela mitt liv, hon är ju en del av det.

Kunde hon ens dö? Kunde jag ens föreställa mig en värld utan henne?

Jag har inte ens idag svar på de frågorna. Det känns helt overkligt.

Mammas pojkar

Just nu måste jag plugga. Verkligen verkligen verkligen måste. Men självklart så kan jag inte, är helt slutkörd i huvudet och trött.

Men snart måste jag göra det för kl 20.00 är det mammas pojkar på Tv4 som gäller! Ja jag erkänner, jag har fastnat totalt för den serien. Och resten av mig familj dessutom.

I början hade jag mest fördomar mot Tim och Jane. Tim var vältränad och nattklubbsarrangör (absolut inget fel med det), men jag fick för mig att han var en heartbreaker och skulle vara en divig kille som spelade på sitt utseende. Att hans mamma sa att hon inte tyckte att han skulle vara tillsammans med mörkhyade gjorde inte saken bättre heller. Men faktiskt så är han den killen som har mest respekt för tjejer och han verkar hur härlig som helst!

Jane är väldigt opererad, stora läppar och bröst och lite bitchig av sig. Men hon är också ärlig, vågar stå för det hon tycker och smörar inte för mammorna. De andra smyger runt mammorna och gör allt de säger och smörar som bara den. Nej jag gillar Jane, hon är inte en bitch utan en kavat tjej. ¨

Ikväll är det sista programmet och det kommer jag inte missa.

Det är bara att kämpa på..

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga på sistonde. Jag lovar att jag ska försöka bli bättre. Grejen är den att vi har så sjukt mycket i skolan just nu. Terminen har varit helt okej, men nu lägger alla lärare in allt viktigt under en och samma vecka. Det är galet och borde inte vara så.

Det ska bli så skönt med lov. Ledig, inget plugg (nästan), kunna göra vad man vill och framförallt Torkel kommer hit och är här lääänge.


"Du pratar som Roger i bonde söker fru"



Idag satt Malin och jag och pratade helt normalt. Plötsligt börjar hon skratta och jag förstår ingenting. Då säger hon "HAHAHH DU PRATAR SOM HAN ROGER I BONDE SÖKER FRU". Tack för den Malin.

Synen när han badar är.... ja jag kan inte uttrycka mig med ord.


Vi ska bli gamla tillsammans

Jag har tänkt på en sak. Ibland släpper man in människor i sitt liv och vet direkt att den personen kommer alltid vara där och som man aldrig kommer tappa kontakten med. Elin är en sån person på mig och jag kan slå vad om mycket pengar att vi kommer sitta på något fik om 50 år och prata minnen.



Hahah usch vilken bild, var bara tvungen att välja den.

.

Jag vill att nästa vecka ska gå fort. Jag har flera inlämningar, ett prov och en begravning framför mig. Snälla låt tiden gå fort så det blir jullov och jag får träffa min pojkvän. Just nu vill jag inget hellre än det.


Streeeeessigt

Och då var jag äntligen klar med min idrottinlämning. Känslan när man har gjort klart något som man har skjutit framför sig under en tid är riktigt bra. Innan lovet så har jag 1 prov, 1 redovisning och 5 inlämningar framför mig. Stressigt. Men det är bara att jobba på! Nu har jag iallafall gjort klart 2 av inlämningarna och börjat på de andra. I helgen så ska jag plugga till provet och så hade jag tänkt göra klart min svenskainlämning.

Förutom det så har jag en massa andra saker att göra i helgen. Jag längtar så mycket till jullovet nu! Och ännu mer tills Torkel kommer hit. Nu ska jag ta och kämpa vidare här så hörs vi senare!

HAHAH

Verkligheten hinner ändå alltid ikapp

Buss, Göteborg

En man ~60 springer mot bussen och hinner precis på.
Mannen (till den manliga busschauffören): Min fru kommer där borta.
Busschauffören: Ska jag vänta eller köra?


I did it!

Nu har jag äntligen pluggat lite. Har gjort klart spanskaläxan, läst i naturkunskapsboken och pluggat på inför provet nästa vecka. Ikväll ska jag börja med min idrtottsinlämning, svenskainlämningen struntar jag i ikväll för jag har redan skrivit en sida på den. Jag har svårt för att plugga hemma. Jag drar alltid ut på det och ibland struntar jag i det. Om man verkligen måste plugga så får man ta och tvinga sig till att göra det, det finns inget annat sätt. Och efteråt så känns det skönt att ha gjort det och då kan man ägna sig åt nåt kul som belöning!




Jag ser smått drogad ut på bilden, men jag var nyvaken och åt frukost på ett café.

Resurstidsdag

Idag så har vi resurstidsdag idag vilket betyder att jag är hemma. Ska egentligen plugga men jag mår så sjukt dåligt just  nu. Känns som magen ska vända sig ut och in och jag är så yr och illamående. När/om jag mår bättre ska jag plugga för jag behöver det.

I går vad jag för övrigt på akuten. Har fått urinvägsinfektion, igen. När jag var 6 år så fick jag det och blev jätte dålig. Spydde hela tiden och hade 42 graders feber och fick ligga på sjukhus i flera dagar. Efter det fick jag gå på kontroller en gång i halvåret ett tag. Jag har väldigt lätt att få det och har det flera gånger varje år. Mycket jobbigt för det gör så fruktansvärt ont. Man gråter/skriker varje gång man ska kissa. Nu har jag iallafall fått pencellin. Kom på att det kanske är av tabletterna jag mår dåligt? Ska ringa mamma och fråga nu.

Hej så länge!

RSS 2.0