Time will tell

Nu är jag tillbaka och här för att stanna. Okej det var inte så längesedan jag bloggade, mennu ska jag blogga mer. I helgen har Torkel varit här. Vi har varit och bott i sthlm, sett I love you Philip Morris (ganska störd film), ätit god mat och massa mer. Fick även veta att när han och hans vänner åker till Prag så ska de bo ovnapå en strippklubb. Hm..

Har de 2 senaste nätterna drömt att jag varit utomlands med Jennifer, Frida och Malin. Första natten drömde jag att vi var utklädda till spice girls och festade. Andra natten drömde jag att vi var på stranden och blev jagade av jättesköldpaddor. Vår resa kommer bli gaaalen och jag ser så mycket fram emot den. Åh.

Imorgon ska jag och massa till sthlm och hämta ut teaterbiljetter, handla presenter och ja. Tiden lär visa. Sedan tror jag att vi skulle ha filmmaraton. Time will tell.

Hörs snart:)

Klappat och klart in i minsta detalj

Jag+Jennifer+Frida+Malin+Rhodos den 15 juli = SANT

Måste samla mina tankar

Förlåt om jag inte har uppdaterat så mycket de senaste dagarna. Jag har väldigt mycketa att tänka på och måste samla mina tankar.

Måste bara säga att jag har världens bästa vänner.

Vi hörs.

Because we rule the world.



I want spring

Det är inte nådigt vilket snökaos det är nu! Jag vill verkligen inte gå utanför dörren och funderar på att inte göra det först det blir vår.

It´s friday!

Nu sitter jag i skolan. Jag har 2 timmars hål för min lärare är sjuk. Ikväll ska jag vara med mina fina vänner!

 

Hoppas alla får en trevlig helg:)


Dollyblond!

Ojojoj vad glad jag blev nu! Vi har fått en uppgift i webben att ställa 20 snabbfrågor till någon person, helst intressant person. Då tänkte jag direkt på en tjej som heter Elin, även kallad dollyblond. Hon har en stor blogg och en sjukt snygg stil. Jag läser hennes blogg flera gånger varje dag och tycker hon är sjukt bra!

Jag skickade hur som helst över ett mail och frågade om jag fick ställa henne 20 frågor. Jag tänkte innerst inne "nej gud hon är väl så upptagen och varför skulle hon vilja lägga ner tid på nåt sånt när hon inte ens får betalt". Men jag tänkte att jag ändå kunde fråga. Allting blir vad man gör det till.

Nu fick jag svar iallafall!

Hej!

Det låter jätte roligt, självklart ställer jag upp på det :D <3

Med vänliga hälsningar
Elin Östman, Dollyblond.se

Dessutom är hon jävligt snygg. Jag kommer självklart lägga ut frågorna och svaren sen när det är klart. ÅH!

Nu tycker jag att alla ska gå in och kika på hennes blogg http://dollyblond.se/.

August Strindberg

Idag bar det av mot drottninggatan i Stockholm där bland annat August Strindberg bodde. Vi var inne i hans lägenhet och det såg exakt ut som när han bodde där för ca 80 år sedan (tror jag ungefär). Jag tyckte faktiskt att det var kul! Eller intressant iallafall. En sak kan vi konstatera om August Strindberg iallafall, förutom att han inte bara var författare, dramatiker, kemist, konstnär mm, han såg galen ut.

 

Efter det blev det mat på ett kaotiskt kungshallen som jämt är det, och åkte vi hem. Här hemma har jag skrivit ett spanskabrev till mina två spanjorer som ska bo här. Sjukt svårt att skriva något, speciellt på spanska.

 



Nu ska jag skriva på min mediekunskapsinlämning. Hörs sen!


Bara en tanke sådär liksom typ bah ah

Tänk hur mycket man påverkas av sina föräldrar egentligen. Även om det är bra eller dåligt så blir man påverkad på något sätt, det går inte att undgå. Jo om man inte träffas dem. Men föräldrar är för mig någon vuxen som tar hand om en. Som Eric är inte min biologiska pappa, men han är ändå min pappa. Eric är ett annat ord för pappa i min värld.

Hur som helst så tänkte jag på en sak idag. Mamma och Eric träffades på jobbet. De pratar mycket om sitt jobb och har alltid gjort. Vid middagsbordet har jag fått höra om deras "APT-möten, livsviktigt frågor, pedagogiskt ledarskap osvosv". Det är helt naturligt för mig liksom.

När jag gick i trean så fick vi en uppgift i klassen. Vi skulle rangordna 3 saker som var bra att ha i livet. De flesta av mina vänner skrev kläder kommer jag ihåg.

Jag skrev utbildning.

Kära nån vad hjärntvättad man kan bli...

"He who holds the key can unlock my heart"

Hej





Jag är helt kär i en sak som vi i vårt företag har gjort. Det är ett armband med ett hjärta där det står "he who holds the key can unlock my heart". Till det så har vi fixat så en nyckeln är en nyckelring. Alltså tar man armbandet själv och ger till den man vill ska ha nyckeln till ens hjärta.

 

Vi har fått in massa beställningar redan, och om någon mer är intresserad så kan ni maila oss på [email protected]. Armbandet och nyckeln kostar endast 50 kr tillsammans. Väldigt billigt!


Greeekland

Idag har jag spenderat en del åt att kolla Greklandsresor till i sommar! Det kommer bli jag, Malin, Jennifer och Frida. Minst. Åh vad jag längtar, det kommer bli galet kul. Vi ska försöka boka i veckan.

Underbart!

,

Jag vet inte om jag inte tycker om alla hjärtans dag för att jag inte har någon att fira den med eller för att jag tycker det är överskattat.

put a ring on it

Nu blir det heron, mat och bowling!

Vi hörs.

chill

Godmorgon!

Det är inte nådigt vad kallt det är i mitt rum just nu, usch! Just nu sitter jag och kollar runt lite på kommande tävlingar. Funderar på att starta den 14 mars i Botkyrka, är faktiskt väldigt sugen på det.

Idag ska jag träffa min fina bästa vän som fyllde 19 (!!!) igår. Herregud vad tiden går.. GRATTIS igen till henne iallafall! Jag känner mig som den sämsta vännen för jag glömde hennes present i mitt skåp i skolan. Kommer bli jobbigt att berätta det för henne men hon vet att jag är lite virrig av mig så förhoppningsvis förstår hon det.

Nu ska jag nog ut till stallet eller övningsköra. Ska försöka få tag på Sara också..

Ha en bra dag!

UF-mässa

Här kommer bilder från UF-mässan i onsdags!










Look a like

Jag satt och kollade igenom lite bilder på datan. Insåg att jag och Torkel är lite lika. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Men han är snygg så det borde ju inte vara fel.. Men ändå!



Okej bilden på mig ser jag drogad ut. Skitsamma.


UF mässa på Campus Telge

Idag har jag och mitt företag Be You stått på UF-mässa i Campus Telge.

Resumé av dagen:

Ont i fötterna
Mycket fix
Sålt armband och pratat med Maud Olofsson
Blivit fotade och filmade av gud vet vart ifrån
Pratpratprat och upprepningar om vårt företag
Haft det väldigt roligt med Elin och Malin

Och 1200 kronor rikare.

Jag ska lägga in bilder sen från mässan. Nu är det så att Elin har dom och jag ska få dom av henne.

Nu ska jag byta från mjukisbyxor till jeans för familjen ska ut och äta på restaurang. Hörs senare ikväll!

Har aldrig pluggat så länge i skolan i hela mitt liv

En sån dag! Har varit i skolan och pluggat till 18. Vi ska ju stå på UF mässa imorgon och det är så mycket att fixa. Men jag tror det blir bra. Det finns ett pris på 5000 kr som man kan vinna, dock tror jag inte att vi kommer vinna det. Men ändå!

Såklart går det inte att ladda upp bilder och det gör mig galen. Skulle ju visa ett superidé vi har gjort inom vårt företag. Jaja det får bli någon annan gång.

Ska sova nu

Har varit vaken sedan 04.00 i morse. Vaknade i Skåne, tog tåget upp till Södertälje, gick i skolan och kom hem och däckade. Usch vad jag är trött. Men det var så värt att få sova en extra natt med Torkel.

För övrigt har vi haft en underbar helg och jag ville inte att den skulle ta slut, som alltid. Jag älskar honom.

Den här veckan ska jag jobba massa inför UF mässan på onsdag, stå på mässan, gå i skolan, vara med några vänner på fredag, förhoppningsvis träffa Sara i helgen, eventuellt kolla resa inför sommaren mm. Det blir nog bra. Nu ska jag läsa och sen sova. Skriver mer imorgon.

Godnatt!

Hos min älskade


Godmorgon!

Eller njae klockan är rätt så mycket. Nu är jag hemma hos Torkel iallafall, vi har haft det underbat och än är det inte slut. Jag vill inte åka hem.



Hahah. Bilden är från när vi var på konsert och det spöregnade. Men det gjorde faktiskt ingenting och ni kan ju gissa varför. Känns för övrigt helt sjukt att vi har varit tillsammans i 2 år. Jag hoppas det blir många fler.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad vi gör!

Hej så länge.

Be You smycken på mässa!

Den tionde februari kommer vårt företag tillsammans med en hel del andra UF företag stå på campus tälje och visa upp våra produkter.

Om ni inte har något för er så kom förbi och kolla! Mässan börjar kl 12.







Litet urval av alla våra smycken.

two years

Gaaah imorgon åker jag äntligen till Torkel och firar 2 år! Galetgaletgalet. Love it.

Man märker att man är uttråkad när man gör sånt här

Detta har jag gjort idag:

Promenerat med hundarna i snöstorm (!!!)

Tvättat

Städat hela huset

Bäddat rent i sängen

Lagat mat

Fodrat hästarna

Pluggat

Kollat på lyxfällan

Ja jag är väldigt uttråkad här hemma och imorgon ska jag gå till skolan.

d

Är hemma även denna dag. Sitter och kollar på sjunde himlen, vet inte varför för det är ju hur sämst som helst. Känns som dom läser direkt från manuset utan någon inlevelseförmåga. Nu är jag trött på att vara hemma!

jag vet inte

Torkel har en stor fet plansh av Gina Tricot modellen hemma hos sig. "Hon" är ungefär 2 meter hög, har bikini på sig och sitter uppspikad precis bredvid sängen.

Är det okej?

Han har liksom inte ett enda litet kort på mig.

och alla bara pratar är det sant och jag har hört om dom

Jag blir så himla rastlös av att bara vara hemma en hel dag. Och jag blir frustrerad och sällskapssjuk när jag är ensam. I bris på socialt mänskligt umgänge så har jag varit mycket med hundarna idag. Jag har lagat pannkaka åt dom (och mig såklart), låtit dom ligga i fåtöljen med mig (förlåt mamma och eric), gått promenader och pratat med dom.

Kände mig dock lite patetisk när jag pratade med Lisa så här typ  när vi var ute "nej men åh vilken fin sten du har hittat Lisa, gud vad fin, verkligen otroligt fin blablabla" Ja jag måste prata och då tar jag till alla medel som finns. Än har det inte gått så långt att jag har börjat prata för mig själv. Observera att jag sa än.

INTE okej alltså

JAAAA det går ÄNTLIGEN att ladda upp bilder! Tycker att bloggar utan bilder kan vara lite tråkiga. Skönt att det funkar nu.

Hur som helst vaknade jag idag och tänka "tack gode gud jag känner mig bättre". Jag sa faktiskt det högt till och med. Sen gick jag in på toaletten, såg mig själv i spegeln och tänkta "OH.MY.GOOOOD". Mycket snack med gud idag, men iallafall. Det jag såg var att mina läppar hade sprucket och var helt blodiga. Eftersom att jag är så täppt i näsan så kan jag bara andas med munnen. Även det är svårt för att jag har så mycket slem i halsen.. Mina läppar är nu förstörda. Hoppas det går över snart för det här är inte okej alltså.

Dessutom mår jag inte alls bättre som jag trodde när jag vaknade... Nu ska jag kolla på en film eller nåt. Hörs senare!


Bacon is good for me



Det här är ett gammalt men åh så roligt klipp! Juste plugga var det ja..

Hoppsan!

När jag ska ta en vila så är jag körd. Vid klockan 14.30 tänkte jag "jag tar och vilar ögonen i 5 minuter". Yes sure. Jag vaknade NU. Inte bra alls med tanke på att jag måste skriva klart en naturkunskapsuppsats om stamceller. När jag vaknade så är blev det något konstigt med mina ögon, jag kan typ inte öppna dom. Går runt här och skisar istället. Menmen. Nu ska jag plugga klart den där skiten.


Fan

Att gå till skolan när man inte är frisk är inte okej. Ångrar mig nu och ska stanna hemma några dagar nu. Jag måste bli frisk till helgen när jag ska åka till Torkel. JAG MÅSTE.

RSS 2.0