THAILANDO THAILANDO AMIGOS ADIOS ADIOS!!

Så där ja. Om en timme bär det av mot Arlanda, flyget går 22.20 men min mormor och morfar vill alltid vara i väldigt god tid så vi åker snart. Vi kom precis hem från Södertälje där vi (okej Eric) köpte en digitalkamera som vi kan ha med oss på resan! Vi har en systemkamera, men den är hur stor som helst och kostade några tusen så den kan man inte riktigt ha med på stranden och så.. Dom andra i familjen kollade om den nya kameran var bra, men jag bestämde färg. Rosa såklart. Den är asgrym. Så ni kommer få se mycket bilder sen när jag kommer hem.

Jag tror att jag kommer uppdatera lite på bloggen när jag är där nere. Det finns internet på hotellet och jag vill prata med Torkel någon gång. Det är ju som himla dyrt att ringa eller smsa så att så får det bli!

NOG MED STRUNTPRAT! NU ÅKER JAG TILL THAAAAAILAND! Ha det bäst i kalla/gråa/regniga Sverige medan jag ligger på en solig varm strand! Höhö.


Jag kommer sakna er

Godmorgon!

Jag är verkligen uppe med tuppen idag. Igår spenderades kvällen hemma hos Frida, åååh så mysigt det var. Jag, Frida, Malin och Jennifer såg på två Johnny Depp filmer och hade det allmänt trevligt. Frida har det så mysigt hemma hos henne, och med det bästa sällskapet blir det perfekt. Idag gick vi upp klockan 7 på morgonen för jag skulle ta bussen hem tidigt för jag har väldigt mycket att göra nu innan jag åker.

När vi stod vid busshållplatsen och såg bussen komma så fick jag en klump i magen. Jag kommer sakna mina vänner så mycket! Jag kommer också sakna mina föräldrar väldigt mycket. Ja jag vet att det "bara" är 12 dagar som vi är ifrån varandra men ändå. En dålig fobi jag har är att jag alltid tror att det ska hända dom jag älskar något när jag inte är med dom och försöker skydda dom. Haha ja jag vet att det låter töntigt. T.ex. när jag och Ellen går på vägen hem och det kommer någon bil så måste jag ställa mig framför henne för om den skulle köra på oss så kör den på mig och inte Ellen. Jag är livrädd för att mina älskade ska göra sig illa eller dö.

Självklart så vet jag att det inte kommer hända nåt. Och självklart ska jag göra mitt bästa för att inte tänka dom tankarna när jag är borta. Och självklart kommer jag att njuta otroligt mycket när jag är i Thailand.















Haha måste bara säga att jag hittade ingen annan bild på Malin på den här  datan. Men hon hade kläder på sig och vi tyckte att det var kul att hon hade råkat ta med sig en på tok för liten handduk till idrotten. Jag vill inte vara elak mot någon här på min blogg!:)







Okej jag har inte så mycket bilder på datan. Men ni som inte blev med på bild vet vilka ni är som beyder massa för mig. Nu tar ni det jävligt lugnt så inget händer er, hahha.

Skriver lite senare innan jag åker!

Hard work

Idag är en sån där dag när man inte orkar göra något när man kommer hem. Helst av allt så skulle jag vilja lägga mig under täcket och sova.


Men nejnej det går inte.


Idag måste jag gör dom här sakerna:

1. Rida, mocka, städa i stallet mm.

2. Tvätta

3. Packa

4. Städa rummet

5. Plugga lite (kanske)

6. Skriva ner vad jag saknar till resan och köpa det imorgon

7. Duscha (!)

Okej det kanske inte låter mycket, men bara att fixa allt i stallet tar minst 2 timmar och nu är klockan halv fem...


"jag vill ha dig nu som jag hade dig förut"


onsdag 21 oktober 2009

Nu är jag hemkommen från skolan. Idag hade vi reklam hela dagen. Vi ska göra massa reklam av strutskött... Ja det var inte vi elever som fick välja ämne utan vår lärare. Jag fick massa gjort, jag gjort en annons, hängskylt, rabattkuponger och direktreklam till brevlådan. Väldigt skönt med tanke på att jag missar en lektion i reklam när jag är i Thailand. Då kan jag liksom slappna av helt där. Ska inte ta med mig något plugg.

Jag ska bara ta det lugnt.

Funderar på att börja packa lite också.. Äsch jag gör nog det på lördag innan vi åker. Jag behöver ändå inte packa så mycket med tanke på att jag ska shoppa massa där. Ska ta med mig 1500 kr att shoppa för, det är lagom tror jag.

 

Nu ska jag göra ingenting fram tills The Hills börjar.


Tänk om...

man skulle föda barn och fick en unge som den här. Mr bean miniatyr.


Mat... vadå?

Jag vet att jag kan göra tokiga saker. Det har hänt att jag har gått in i badrummet och lagt smutsig disk i handfatet när jag egentligen skulle lägga det i diskmaskinen. Det har hänt att jag har trott att jag har gått upp på morgonen i lagom tid för att gå i skolan, när klockan egentligen är 4 på natten. Det har hänt att jag har trott att det är måndag när det egentligen är lördag. Med mera.

Ibland säger jag konstiga saker utan att tänka på det, som idag.

Ellen- Åh Agnes idag är det matakuten!

Mamma- Jaha är det, det är helt okej att se på..

Agnes- Åh nej, inte mata kuken, det är så tråååkigt.


Ja. Som sagt...

Lite fakta om människokroppen

  • Det tar sju sekunder för maten att komma från munnen till magen
  • Människans hårstrå kan bära en vikt på tre kilo
  • Längden på mannens penis är lika med längden på hans tumme gånger tre
  • Lårbenet är lika hårt som cement
  • Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens
  • På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier
  • Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen
  • Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står


Kvinnor har redan läst färdigt detta.
Männen tittar fortfarande på sin tumme.


6 dagar kvar till.....thailand!

Idag är det ingen annan dag än söndag. Konstigt nog så har jag inte söndagsångest som jag alltid brukar ha på söndagar. Kan bero på att om en vecka så är jag i Thaaaailand. Okej jag ska inte tjata mer om det. Den här dagen har vi åkt och ätit god mat i Stockholm. Jag åt så mycket, för mycket.

Nu ska jag bara ta det lite lugnt och ladda inför nästa vecka som är sista skolveckan för mig för ett tag. För vet ni vad? Om 6 dagar åker jag till Thailand! Har jag sagt det?

Nej nu ska jag sluta vara jobbig och ägna mig åt nåt vettigt. Typ.

This is it


Fick precis ett sms från min pojkvän

"Min nya älskling är min nya mobil, bara så du vet"



Jaha. Då kanske jag också ska gå ut och skaffa mig en ny älskling!

Fredag

IDAG ÄR DET HELG!!

Den här dagen tänker jag spendera och göra ingenting. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag var hemma en helgkväll och bara tog det lugnt, så idag tänker jag göra det. Äta god mat, kolla idol och vräka i sig godis med familjen plus Ellens pojkvän (som är som en i familjen). Trodde inte att jag skulle uppskatta det så mycket men det gör jag.

Men imorgon ska jag vara med mina vänner. Först ska jag, Malin och Elin hem till Malin och beställa lite saker till vårt företag som vi har startat! Jag berättar mer om det sen när vi har kommit igång med det lite mer. Senare på kvällen ska vi träffa lite andra vänner förhoppningsvis och göra någonting. Egentligen skulle vi hem till Malins pojkvän och fira att han hade fyllt år, men tyvärr så blev hans mamma sjuk...

Nu ska jag ha världens tråkigaste lektion, hejdå!

 


Harry Potter landet

Jag måste erkänna en sak. De flesta som känner mig vet det redan, och det är att jag är en riktig Harry Potter nörd. När jag gick i tvåan så läste jag ut min första Harry Potter bok, och sedan då så har jag älskat böckerna och filmerna. Har läst om alla böcker flera gånger, på svenska och engelska. Helt underbart.

Idag när jag gick in på blogg.se så såg jag reklam för en blogg som hade skrivit det här:

I USA i Orlando (Florida) så kommer ett Harry Potter land öppna
Det öppnar runt våren 2010. Det är alltså snart ;D

Den kommer heta The Wizarding World of Harry Potter och är 81 000 kvadratmeter stort.

Precis när du kommer in möts du av: 

"Vid ingången till trollkarlsbyn Hogsmeade puffar tåget Hogswart Express ånga och låter visslan ljuda, tvärs över gatan väntar butiken Zonko's med varor som expanderande öron och sneakoscopes.

I Honeydukes kan du köpa chokladgrodor och Bertie Bott's Every Flavour Beans och i restaurangen intill, The Three Broomsticks, ska traditionell brittisk mat serveras tillsammans med pumpajuice och smöröl."


The Wizarding World of Harry Potter kommer vara en egen park som Universal Studios gjort.

Men risk för att låta som en praktnörd så säger jag bara: det där stället måste jag se innan jag dör.


vakna, gå till skolan, gå hem, ut till stallet, sova och om igen

Den här dagen har varit en helt okej dag hittills. Var på länstidningen, det var väl inte så överdrivet kul.. Vi gick och åt på Nancys som vanligt sen och efter det gick vi upp till skolan och hade några lektioner. Och nu är jag hemma..

Jag är så trött på att gå upp på morgonen, gå till skolan, gå hem, ut till stallet, sova, vakna, gå till sklolan...osv. Jag tjater mycket om att jag ska åka till Thailand nu, men jag känner att det är verkligen något som jag behöver. När jag är där ska jag verkligen bara ta det lugnt och inte göra något annat. Den enda motion jag kommer göra är att gå från hotellet till stranden.

Underbart. Helt jäva underbart.


Kände att det var dags för en bild, så blev en bild på fina Lotus:)


Kallt.

Usch vad kallt det är. Tur att man åker till Thailand nästa vecka då!

Hej igen!

Hej!

Nu har jag inte bloggat på några dagar, jag har varit i Lund och hälsat på min pojkvän nämligen! Ja. Det var helt underbart och jag saknade honom så fort jag satte min fot på tåget hem. Vi kommer inte träffas på 5 veckor nu, det känns...jobbigt. Men jag ska ju åka till Thailand 12 dagar där emellan så helt synd är det inte om mig;)

Jag borde plugga nu, har kemiprov imorgon. Men det går bara inte. Frida smsade mig att hon var kass på att plugga och knappt hade gjort det, då kändes det lite bättre. Hahha. Då är jag inte ensam om att inte plugga iallafall. Fast Frida är så smart så hon kommer klara provet galant imorgon är jag övertygad om, såna som jag måste slita lite mer för att få bra betyg...


Hade tänkt bjuda på en bild på klassen...


Leeedig

Hej!

Igår hade jag en väldigt trevlig dag/kväll/natt. Eftersom att vi är lediga idag så åkte jag,Jennifer och Lisa hem till Frida. Vi kollade på massa filmer, bla disneyfilmer som man blir helt nostalgisk av. Sen slutade det med att vi sov där. Fast jag sov under de flesta filmerna också eftersom att jag var sjukt trött. Mysigt var det.

Som sagt är vi lediga idag. Jag hade tänkt att gå ut till stallet och rida lite, och sen bara ta det lugnt. Skulle egentligen göra en hemtenta men jag har glömt alla papper i skolan så jag får göra det imorgon istället. Jag kan också sitta och göra den på tåget till Lund på fredag.

I går så hade vi också jobbinterjvuer i engelska också. Jag var nervös för min lärare tycker inte om mig känns det som, iallafall inte förra året. Men jag fick MVG faktiskt, jag blev lite förvånad men glad såklart!

Nu ska jag pallra mig ut till stallet hur som helst. Hoppas ni har en bra dag!

Han teleporterar taliban

Man kan sitta och plugga inför engelska och samhälle redovisning inför imorgon... ELLER så kan man sitta och prata med Jennifer på msn och dö av skratt samtidigt som man kollar på det här klippet.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bFiTvydhEKw

Vad tror ni jag väljer? Hahha.


JAG VILL INTE

Jag får panik av att vi går mot mörkare tider. Panik. Jag vill inte. Sommar året runt skulle passa alldeles utmärkt för mig. Om man vill åka skidor så är det bara åka till fjällen och göra det i en vecka, absolut max. Eller nej, 3 dagar skulle räcka.

JAG VILL HA SOMMAR!



Bild på mig och Michael som fyllde år igår och jag var FÖRST att gratulera honom. GRATTIS MICHAEL!

Trött som en ...

Godmorgon!

Jag jobbar/har jobbat heeela den här helgen. Det gör mig trött, men det gör mig rikare. Hehe. Igår efter jobbet så träffade jag Johanna som jag inte har träffat på hur länge som helst, väldigt kul! Vi gick och åt, sen gick vi på bio och såg Äntligen Midsommar. Den spelas in i Trosa så vi tänkte att det kunde vara kul att se. Men jag lovar dig, se den inte. Johanna tyckte den var bra, jag tyckte den var väldigt B.

Meeeen nu ska jag åka till jobbat och jag är hur trött som helst. Sov 5 timmar i natt och jag behöver iallafall 9. Ha en kul söndag, om det nu går.

Adios amigos.

ÄCKELhunden

Idag när jag kom hem från skolan så möttes jag av en vidrig syn.

När jag öppnade ytterdörren så står Lisa den "fina" hunden och äter på sin ny uppspydda spya som mer såg ut som någon som hade kommit ut där bak. När jag äcklad ropade hennes namn så kollar hon på mig i 2 sekunder, sen spyr hon upp det igen. Suck.

Jag var vrålhungrig när jag kom hem, men efter det så tappade jag matlusten helt..

RSS 2.0