Nu tar jag med mig pengarna hem för själen jag nästan sålde

NU ÄR DET SOMMAR!


Och du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig

Jag skulle vilja säga två säger; jag älskar vädret och jag är stressad.

Imorgon har vi nationella i matte B. Hinner inte plugga alls, hinner inte.. Imorgon kommer det folk som ska fota hela gården. Får plugga sent ikväll, yeah right. Kommer sluta med att jag däckar i min säng. Tur att nationella inte kan sänka en (även fast det har gjort det i engelskan för mig och jag blir så ARG, men det är en annan historia), då vet jag att jag är säkert godkänd iallafall.

Nu ska jag packa ner mina saker.

Speedway!

Tog nyss lite kort på Speedway. Fyfan vad snygg han är!


Visa vid vindens ängar

Dagarna går så fort och det skrämmer mig. Om tre veckor så ska vi flytta.. Det ska bli skönt men samtidigt kommer jag sakna mitt hem här. Att bo på Hejsta Gård har varit otroligt bra och en, ja faktiskt vacker uppväxt. Vi gick från att bo i vasastan till att flytta ut till värsta hästgården. Stor skillnad där.

Det är en anledning till att jag inte har skrivit så mycket. Vi renoverar gården varje helg, jag har sjukt mycket plugg i skolan, jag träffar mina vänner, vill träffa min pojkvän och har fullt upp med att försöka sälja alla hästar.. Full rulle helt enkelt.

Nu när vi är 18 så kan vi inte tävla våra små ponnysar mer. Vi måste alltså sälja dem och vi har inga planer på att köpa hästar nu, och då känns det inte så optimalt att bo på en hästgård utan hästar. Det har varit en fin ponnytid och det har gått ganska bra för mig, jag blir glad när jag ser alla mina prisrosetter (nu har ju mormor och morfars hund ätit upp hälften, menmen..)

Det skulle ta evigheter om jag skulle skriva upp alla hästar vi har haft, men de har alla en speciell plats i vår familj. Stället vi ska flytta till nu är ett paradis. Jag älskar det. Och om vi inte hinner sälja alla hästar så finns det plats så att de kan följa med!

Nu blir det storstädning för mäklarna kommer imorgon.

RSS 2.0