Uppskatta saker mer i vardagen

Har precis ätit mat från Mc´Donalds, ska snart se på idol, imorgon är jag ledig.

Det gäller att uppskatta små saker i livet. Om du uppskattar de små sakerna i vardagen så blir man en mycket nöjdare person. En lyckligare person. Om du skrattar åt något, skratta extra mycket. Om din syster kommer hem med godis till dig (som min igår), bli extra glad. Jag menar inte att man ska överdriva allt, men till slut så lär du dig att uppskatta saker extra mycket.

Hm ja. Vet inte varför jag blev så "djup" nu, men jag tycker att det funkar iallafall. Och det kan ju vara värt att prova:)

Talibaner är vi allihopa

Jag och Jennifer hade väldigt kul idag på kemilektionen.

Allting handlar om att bjuda på sig själv!




Godmorgon!

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan och "pluggar". Nej men vi har reklam och vi skulle välja ut två artiklar som vi tycker är intressanta. Jag har valt en om Anna Anka. Hon är smart men elak. De andra Hollywoodfruarna är för korkade för att kunna provucera.

Den här dagen ska jag rida när jag kommer hem. Funderar på att klättra lite med honom för han älskar verkligen det. Och så måste jag plugga engelska. Då är det tur att man har en pojkvän som har bott i USA som kan hjälpa en (hoppas jag)!.



Random bild på mig och Michael. Bara för att liksom..

Lisa vann!

JAG MÅSTE BERÄTTA EN SAK. Idag var vår hunde Lisa på utställning för första gången. Jag visste inte om hon var typiskt fin i sin ras eller så, jag har ingen aning om hur dom ska se ut. Men tydligen såg hon väldigt bra ut för hon vann sin klass!! Sen när det var dags att ställa ut alla hundar som var med så kom hon 4:a! Hur sjukt roligt som helst.

Lisa har alltid varit en liten jobbig sak för mig, men som jag älskar väldigt mycket. Jag är så stolt över henne för att hon var så fin. Dock var hon tydligen lite smal.. Mamma och Ellen berättade att alla hundar som var där såg ut som korvar för att dom var så tjocka. Lisa var för smäcker tydligen.

Och jag som matar dig med cheeseballs hela tiden Lisa..



Hittade tyvärr ingen bra bild på henne på min data. Men jag ska leta på dom andra där det finns tusentals på henne, hon är ju en riktig linslus..

Uggs...?

Igår när vi träffade Ellen och Carina så hade Ellen hittat ett par skor på Skopunkten, men hon ville att jag skulle köpa ett par skor så kunde vi få ett till par helt gratis. Och jag valde faktiskt ett par uggs. Jag har alltid tyckt att det är otroligt fult, och småskrattat åt folk som har det. Men när jag var i stan med Sara förra veckan så provade jag ett par. SÅ SKÖNA säger jag bara.

Jag tycker fortfarande att det är fult, det ser mer ut som tofflor än skor.. MEN hellre ful och glad än kall och sur.


Not so Ugg-ly. Hehe....

Helgen var bäst

Den här helgen kan jag beskriva med ett ord: underbar. Det var så kul att få träffa Torkel igen! I fredags så var vi i Uppsala och hälsade på Ebba och Axel (hans syskon) som bor där. Vi hade jätteroligt! I lördags så åkte vi till Stockholm och gick runt på stan och träffade bland annat Carina och Ellen. Carina berättade att hon hade vunnit den jättefina mössan som man kunde tävla om på Helenas blogg. Kul för henne...men jag ville vinna ju! Haha. Bättre lycka nästa gång får man hoppas.

I morse så åkte han hem redan kl 10 på morgonen. Det kändes faktiskt helt okej när han åkte. Jag grät inte (!!) som jag brukar göra. Men jag åker ju ner till honom om 2 veckor så vi träffas snart igen.

Nu ska jag nog ta och bada i badkaret, eller något. Är jättetrött...


Idag är ingen vanlig dag

Nu sitter jag i skolan och har myspys med Jessica. Hon är väldigt söt idag, den lilla flickan. hehhe. Idag får jag träffa Torkel! Det blir också myspys.

Jag kommer inte uppdatara någonting i helgen för jag ska vara Dorkel. Men jag skriver på söndag och berättar hur underbar min helg har varit.

HA DET BÄST.


HAHAHAH jag fortsätter med att lägga ut inte så lyckade bilder på mina vänner. Men det är kärleksfullt jag gör det. <3

Tidig dag idag

Hej!

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag behövde inte gå på sista mattelektionen och innan det så har vi 3 timmars hål så jag kunde åka hem riktigt tidigt. Sköönt. Idag hade vi orienteringprov, de som känner mig vet att jag absolut inte är bra på sånt. Men jag tror (hör och häpna) att det gick rätt så bra!

Snart kommer vår hovslagare så jag ska ta och gå ut till stallet snart.. Efter det så ska jag rida,duscha,städa,plugga och maaassa mer som jag måste hinna med. Tror jag ska ta och klättra lite med Max idag, han älskar nämligen det.

Men nehej kanske dags att sätta lite fart nu då..kanske...


Reningsverket...

Hej!

Den här dagen har spenderats på reningsverket i Södertälje. Det var...väldigt tråkigt måste jag erkänna. Vi kollade på en film som var 20 minuter lång och då råkade jag somna, haha. Men jag var verkligen inte ensam om det. Kändes som att halva klassen slumrade till. Så det kan gå va!

Vi fick iallafall sluta tidigare. Så jag och några vänner gick till Nancys som vanligt och åt. Det är alltid lika mysigt. Nu har jag precis varit i stallet och ridit dressyr på lilla ponnyn, det gick hur bra som helst! Sånt är roligt.

Ibland kan jag vara lite virrig alltså. När jag kom in från stallet och började ta av mig ridkläderna så märkte jag att jag hade glömt att ta av ridhjälmen. Ibland lyckas man alltså.

Nu ska jag plugga. Fast jag säger det bara för att jag måste och egentligen vet jag att jag inte kommer göra det.

Bra men konstigt

Om 3 dagar får jag träffa Torkel. Det känns lite konstigt faktiskt. Bra men konstigt.


Stor spindel

Hittade en skön lirare i diskhon. Synd att Torkel inte var här för då skulle jag jaga honom med den. Hahah!


Godmorgon

Godmorgon!

Nu har jag precis fixat frukost till hela familjen+Tove snäll som jag är. Jag tänkte att jag skulle vara extra snäll och försöka koka ägg för alla i familjen äter det, utom jag. Men på något sätt gick det inte så bra för alla ägg sprack...

Anyway. Igår jobbade jag från kl 18-01.30 ungefär. Efter det åkte jag moppe hem och var livrädd att någon seriemördeare eller liknande skulle döda mig, hehe. Men hem kom jag iallafall och somnade direkt. Nu i morse kl 9 ringde dom från jobbet igen och frågade om jag kunde jobba idag också. Men det kan jag inte för jag måste plugga heeeela dagen. Uschusch.

 

Men imorgon slutar jag kl 10 och det är ju helt underbart! Nu ska jag äta frukost, hörs sen!


Ensam

Jag är hemma. Mår inte bra. Håller på att bli sjuk.

Mamma och Eric är i sthlm och Ellen är i sitt rum och pratar med Joakim. Jag sitter själv och tittar på tv, jag hade nästan gett upp hoppet om att det fanns någonting värt att se på vid den här tiden tills Jackass dök upp. Det räddade min kväll. PLUS att jag har en hel colaflaska helt för mig själv. Man ska inte underskatta ensamkvällar.

Sen vore det ju trevligt att ha en pojkvän att mysa med, men det är en annan sak.


Detta räddade min ensamma kväll

Helenas blogg!

Jag vill passa på att tipsa om en Helenas blogg! Hon har en tävling nu och man kan vinna ett fint pris! Hennes blogg heter susans.bloggsida.se. Lycka till!

Ps. Det är INTE okej att googla fram svaret innan man svarar, haha;)

Tummen ner för missförstånd

OM det är någonting som jag hatar så är det missförstånd. Idag hände det mellan mig och en av mina bästa vänner, ett stort missförstånd. Jag förstod inte ens att vi hade missuppfattat varandra först flera timmar efter. Som tur var så fick jag reda på det så jag kunde prata med henne och reda ut det. Nej missförstånd är inget för mig, uschusch. Jag är riktigt glad att vi redde ut det, hon betyder så otroligt mycket för mig.

Jag älskar dig!


Håller på att bli sjuk

Nu sitter jag i en datasal i skolan och håller på med min dumma dumma labrapport. SÅ tråkigt. Men men den måste göras, och för en gångs skulle hade jag tänkt att göra den någorlunda i tid så jag inte behöver sitta gråtfärdig hela kvällen/natten innan och göra den.

Jag tror jag håller på att bil sjuk. I morse när jag och mamma satt i bilen så kom det upp en reklam om chips, och någonting hände i min kropp och det kändes som min mage vände sig ut och in och jag började må jätteilla. Efter det så har jag mått illa hela dagen och flera har tyckt att jag känns varm, så förmodligen har jag feber. Det känns så också för mitt huvud är helt segt och jag orkar egentligen inte göra någonting.

Men efter skolan idag så ska jag träffa min bästa vän, så det är därför jag är kvar i skolan. Egentligen hade jag kunnat gå hem för längesen för vi har 3 timmars hål nu och sen mattelektion som inte är livsviktig.

Men jag stannar här enbart för dig skull Sara, där hör du! Haha.

Nej nu ska jag försätta med min jobba labrapport, vill inte..

Kan inte plugga hemma

Okej. Idag är jag ledig från skolan, eftersom att vi har något som heter optimalonsdagar så behöver vi inte gå till skolan alla onsdagar. Jag hade ändå tänkt plugga hemme eftersom att jag verkligen behöver det. Jag kan säga så mycket som att jag har knappt fått någonting gjort. Jag har gjort lite svenska men det är väl det enda. Jag har en tråkig labrapport som jag måste ta tag i...sen..

Åh nej, nu kom jag på att jag hade spanskaläxa också.

Jag orkar verkligen inte. Äsch jag går ut och rider istället. Hejdå!

Anders in my heart

Nu har jag precis tittat på idol. Jag bryr mig inte om folk som säger att det är tråkigt och blala, det är skitbra ju! Eller okej, programmet är bra. Men det är jätte bra pga en person, Anders Bagge. Han har sån otroligt bra humor. En del saker gör han omedvetet som är sjukt kul.

Ellen och jag sitter i soffan och garvar nästan ihjäl oss pga honom, haha.

ANDERS, I LOVE YOU!


nästa vecka=helvetesvecka

Idag blev det en kort dag, hur skönt som helst. Jag behöver det nu med tanke på att nästa vecka kommer vara helvetisk.

Så här kommer min skolvecka se ut nästa vecka.

Svenska tentamen inlämning
Samhällsinlämning
Labrapportsinlämning
Orienteringsprov
Matteprov

Kommer inte ihåg just nu om det var något mer, förmodligen. Jag. Vill. Inte. Gå. I. Skolan.

 

Fast på helgen ska jag träffa Torkel (!) så veckan blir underbar på slutet iallafall.


Lördagen

Igår vaknade jag av att klockan ringde klockan åtta och jag trodde klockan var mitt i natten och att det var Torkel som ringde och jag blev irriterad för att han väckte mig så jag tog telefonen och sa/skrek "jaaa vad är det?". Det visade sig att det var min chef. Hm. På morgonen så har jag alltid ont i halsen och är hes så jag lät som en knarkare. Och ja, det var pinsamt. Han frågade iallafall om jag kunde jobba för hon som skulle det hade blivit magsjuk.

Så då åkte jag iväg och jobbade från 9-20. Mycket pengar.

När jag kom hem så var det kräftskiva här hemma. Jag ville inte vara ensam med 16 fulla vuxna så Pontus kom över. När mamma började ragla runt på gräsmattan och blev överdrivet pratglad så åkte vi hem till Pontus och sov där. Jag tycker verkligen inte om att se fulla människor, speciellt inte mina föräldrar. Jag sov hemma hos Pontus också, det var jättetrevligt men jag är väldigt trött nu för vi sov bara i 4 timmar.. Hahah.

När jag var hos Pontus så hade Sara skickat sms att hon och Niclas (hennes pojkvän) skulle komma förbi för hon trodde att jag var hemma, men jag hade inte sett hennes sms. Det visade sig iallafall att dom hade stannat där länge även fast inte jag var hemma. Sara hade dansat med alla, speciellt mamma. Såklart...

Nej men det är kul att min bästa vän kan festa med mina föräldrar och deras vänner. Utan mig..


Grattis på födelsedagen Sandra!

Hejjjjj.

Nu sitter jag i skolan och nördar mig lite. Igår jobbade jag! Det var väldigt mycket folk men det gick faktiskt bra (förutom att jag råkade slå sönder några glas, men det berättade jag inte för någon). Som vanligt så var det mycket roligt folk som jobbade där och det är guld värt. Joakim (Ellens pojkvän) jobbade där också, han är kock där. Han hjälpte mig jättemycket och jag är så tacksam för det för jag vet inte hur det skulle gått utan honom. Så tack så jättejättejättemycket Jocke för att du hjälpte mig!

Jocke jag vet att du läser min blogg för Ellen har sagt det, så ta åt dig nu!

Efter skolan ska jag och Jennifer gå och köpa present till Sandra som fyller år,(GRATTIS SANDRA!) efter det så ska vi äta och sen åka hem till Sandra och fira att hon nu har fyllt 17 år!

Ha en bra helg allesammans!


Hahah jag ÄLSKAR den här bilden. Mickes min är klockren, jätterolig att zooma in.
PS. bilden är riggad, han blir inte så förskräckt i verkligheten av att få en kram av mig..


inlägg till alla som heter Agnes!

Jag har märkt att det är många som heter Agnes som läser min blogg, det är jättekul! Har alltid trott att jag har varit rätt så ensam om det namnet, iallafall i min ålder. När jag pratar med folk för första gången och säger att jag heter Agnes så brukar dom säga något i stil med "Åh det heter min farmor också".

Förut tyckte jag inte om mitt namn, alls. Det kändes som jag var den enda i världen som hette det och det kändes så gammaldags. Nu tycker jag om mitt namn, det är lite ovanligt men det är bara kul tycker jag. (Dock tycker jag inte om mina smeknamn som Agge, Aggy, Äggnäs, Ankan, Aggeboy osv)

Dagens hiss idag går till alla som heter Agnes! Yey!


internetstrulande

Hej!

Igår funkade inte vårt internet pga något som vi inte vet. Men idag när mamma kom hem så höll hon på lite på datan och fixade tillbaka det som tur var. Hjälp vad man blir handikappad utan internet, det är faktiskt lite läskigt.

Igår när mamma kom hem och jag sa till henne att internet inte funkade så fick hon en litet chock. Jag tänkte att jag förstod henne eftersom att hon har massa viktigt arbete som hon var tvungen att skicka in. Men istället sa hon: Nej, är det sant! Hur ska jag nu kunna sköta min Farmville på Facebook?!

Jag älskar min mamma men ibland blir jag lite full i skratt över hur hon tänker.


svensk vinter är inget för mig

Hahah Ellen och jag pratade precis om när vi skulle flytta hemifrån. Hon började till och med gråta för att hon säger att hon inte kommer klara av att bo utan mig. Hon frågade till och med helt seriöst om jag ville flytta in med henne och eventuellt Joakim sen.

Jag blev riktigt rörd men där går väl ändå gränsen tyckte jag. Något som jag veeeeerkligen vill är att åka utomlands efter gymnasiet i flera månader med mina vänner. Vi har pratat om det rätt mycket och det verkar som att alla också verkligen vill det. Helst till Australien.

Det skulle ju faktiskt vara helt underbart. Med tanke på att jag hatar vintern i Sverige, ja jag är helt ärlig, så stormtrivs jag i varma länder.

Om det inte vore för att jag att jag skulle sakna min släkt och vänner i Sverige så skulle jag lätt kunna bo i nåt annat varmt land.

vissa dagar känner man sig bara som en hög med skit


Vissa dagar mår man skit. Idag var en sån dag för mig. Hela jag har känt mig hängig, blek och hemsk ut. Jag fick det bekräftat vid bussen när jag träffade JC och hon sa att det såg ut som att jag skulle svimma, haha. Mamma sa att jag var varm också, och det känns faktiskt som jag har feber. Jag kommer nog bli sjuk snart, kanske har fått svin...


Måste bara säga att jag älskar mina vänner mycketmycketmycket.


mitt gamla jag?

Jag och Ellen i mitt rum för tio minuter sen.

Jag- Elleeeeen kolla mig, vilken fin min jag gör! *gör en ful min och hoppar runt lite* Hahha vad knasig jag är! *hoppar runt lite till*

Ellen- Agnes. Nu börjar du bli ditt gamla jag igen.

Ja ni, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det där.


trötter

Nu är jag trött trött trött. Kom hem från jobbet för inte så länge sen. Försöker få tag på min pojkvän men hans telefonsvarare kommer upp hela tiden.. Nu tror jag att jag ska fortsätta att läsa en av mina många Marian Keyes böcker och vänta på om han hör av sig.

Första dagen på kallfors.

Jahaja, nu har jag jobbat min första dag. Skulle egentligen bara vara där i en timme så Frida kunde visa hur det gick till, men det slutade med att jag precis kom hem. Hahha. Men jag tycker det är bra, om jag ska jobba så kan jag ändå jobba länge liksom.

Det gick iallafall bra! Först tänkte jag "HUR ska jag klara av det här?!". men efter ett tag så flöt det på och gick hur  bra som helst. Det var otroligt snälla och roliga människor också, alla var verkligen hur gulliga som helst. Frågan är dock hur det kommer gå imorgon när jag inte har Frida vid min sida.. Äsch vi får helt enkelt se.

Tack Frida för du var så snäll och rolig idag när du hjälpte mig. Även fast jag gjorde fel flera gånger så hade du tålamod med mig, haha:)


jamenkomhitnågongångdå.



Come to me.

en sån "sak" ska jag ha!

Jag måste bara säga en sak! Idag när jag och Kevin gick ut från vår sista lektion så var det en liten unge, högst, absolut högst 3 år, som satt vid pianot i caféterian och spelade som en liten Mozart i tjejfodral. Jag blev heeelt chockad att en sån liten sak kan göra något så fantastiskt. Även om jag hade tränat i flera månader så skulle inte jag kunna spela så bra. Helt otroligt! Ett sånt barn ska jag ha!

Och så ska jag ha en liten ljushårig pojke som heter något i stil med Oliver eller William. Han ska ha glasögon, får gärna vara vindögd, ha en keps med massa olika färger och en snurra högst upp! Eller en liten svart pojke som ska heta Bobbi. Hur nu det ska gå till..

många känslor

Är det bara jag som känner att det precis var helg? Och nu är de det igen! Egentligen rätt skönt men läskigt hur fort tiden flyger iväg.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, senare så kommer Sara. Trevligt. Alltså, nu saknar jag verkligen min pojkvän. Usch. Men om tre veckor så syns vi iallafall så det är ju inte helt kört ändå.


Känner mig som min syssling på bilden, lite fundersam sådär


Men när jag är med folk jag älskar så blir jag glaaaad:)

otekniska skit

Alltså är det bara jag som är så jävla oteknisk i denna värld? Jag fattar helt seriöst inte vad som är fel på mig, klarar inte ens att ta emot bilder via msn. Det är ju pinsamt! Allting bara skiter sig och det går verkligen inte. S-u-c-k. JAG BLIR SÅ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

Okej, tack.

moneymoneymoney

Heeeeeeeeeej!

Nu är jag gladgladglad. Frida ringde precis och hon sa att jag får vara med och jobba lite på lördag så jag ska lära mig, och på söndag ska jag ju jobba, DESSUTOM så kommer dom fråga mig om jag vill jobba på torsdag:) Det var inte ens en vecka sen jag gick och pratade med dom om jag fick jobba där, och nu har jag redan fått massa jobb.

Det är great, jag som älskar att ha pengar liksom. Underbart.

Sitter hos bästa Agnes! <3

Efter skolan åkte jag hem till Agnes :) Roligt och få vara med henne, har inte vart de på ett tag, synd de "/   Vi har inte gjort så mkt, men bara vi är i närheten av varandra, känns de bra och skönt<3 Vi har suttit och pratar lite om allt möjligt :)

Sitter nu i hennes säng och myser, ska snart gå till Niclas, men ville bara skriva lite om när jag var med min bästa vän! <33

Älskar dig Agnes! <3
Finns alltid för dig!

(Är inte så bra på att skriva blogg, men iaf, hehe :P)


jag har världens bästa vänner

Idag har jag inte lust att skriva någonting. Hände en sak tidigare idag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, allt är väldigt komplicerat och vi får se vad som händer.

Jag har iallafall världens bästa vänner!

RSS 2.0