Let´s run away together.

Nu har jag och Frida bokat resa till Bangkok! Vi kommer vara borta i flera månader och leva ett riktigt backpacker liv. Tanken är att vi ska ta oss från Bangkok ner genom alla länder till Singapore. Därefter eventuellt åka ner mot Indonesien och därefter till Australien. Eller något sånt! Planen är väl att inte ha en riktig plan utan göra det som faller oss in. Det som är 100% säkert är att vi kommer åka till Australien (först Perth och sen Sydney troligtvis) och vara där länge. ÅH. Det här har jag velat så länge. Vi åker den 31 december vilket innebär att vi kommer fira nyår på flygplanet. Det blir kuuuuul.



PS. Du anonyma som kommenterade förra inlägget är ju helt underbar. Vi skulle nog bli bra vänner, om vi inte redan är det.

Vi skulle stjäla allt och slänga bort det igen.




Jag går genom löven som faller ifrån träden. Känner mig som en främling.
Ingen ser. Ingen ser längre.

01.30

Åh herre gud. Jag har hittat min drömutbildning.

http://webappl.web.sh.se/C1256C93006BD8E9/tmt.view/0F980A1D28B8E079C12576780038FA02/?open&code=P1933&startyear=2011&shtype=program&btn=false&lang=sv


Jag vet inte om man kan "länka finare" men whatever. Åh. Det är i Stockholm. Det är tre år. Det är en utbildning jag letat efter som jag inte har vetat om den funnits. Det är en utbildning jag förmodligen kommer in på. Jag kanske ändrar mig sen men just nu känns det helt rätt. Jag vill börja plugga det om ett år. ÅH!

Nu ska jag sova.

-

"En människa som trivs med sig själv behöver aldrig klanka ner på andra, det behovet existerar inte. Glöm inte det!"

RSS 2.0