Rhodos tvåanollaettanolla

Då var man hemma från Rhodos då.

Har du under din vecka på Rhodos:

Solat? Ja fast inte överdrivet
Badat? Ja men verkligen inte mycket
Pratat mycket engelska? Nej, 90 % av alla där var svenskar kändes det som
Ätit alldeles för mycket vindruvor? Det är vad jag har levt på
Njutit av maten? Jomenvisst
Dansat? Ohja
Fått rosor? Jajamen
Druckit många drinkar? Ja
Nakenbadat på natten? Ja
Tatuerat dig? Ja
Varit där med världens bästa vänner? JA


Ja, och mycket mycket mer. Det var helt underbart och jag längtar redan tillbaka. Bättre sällskap kunde man inte ha heller, vi hade så sjukt roligt ihop och har skapat minnen för livet. Tacktacktack. Resan blev bättre än förväntat, jag blev helt förälskad.


Lät du henne komma närmare-Melissa Horn




Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?




Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls.

Nu är jag äntligen hemma! Har jobbat i princip hela förra veckan och då sovit i Hejsta (det "gamla" huset vi håller på att sälja, det är komplicerat). Torkel har även han jobbat så vi har varit ensamma i Hejsta hela veckan. Mitt nya jobb på hemtjänsten är för övrigt...spännande. Man vet aldrig vilka personer man får möta och de flesta är så otroligt gulliga så jag inte vill gå därifrån.


Igår var jag förövrigt nära på att bada. Torkel bar mig ner till vattnet med våld, men när jag insåg hur kallt det var så skrek och rev jag honom så han var tvungen att släppa mig. Jag har inte gjort min baddebut för i år men beräknar att göra det i Grekland som vi åker till på torsdag(!!!!) Det kommer bli underbart och jag ska dit med tre utav mina bästa vänner. Däremot känns det ju sådär att alla av dom är singlar men inte jag. Alexander sa att jag kommer få sitta ensam i baren och beställa drinkar och ha vuxna konversationer med gamla greker, medan de andra "roar sig". Vi får väl se hur det blir med det..


Såg precis ut genom fönstret att det regnar, på min lediga dag. Jag jobbar tisdag och onsdag. Dagen ska hur som helst ägnas genom att tvätta och packa inför resan, träffa "rhodos gänget" + Elin ikväll och prata igenom lite innan vi åker och till sist sova i Hejsta med Dorkel.





23.35

Den här dagen blev inte som planerat och jag sover ensam även denna natt.

Paralyzed

Jag hatar att myggor verkar tycka om mitt blod. Ligger och försöker sova men det går inte för det kliar över exakt hela kroppen. Har till och med ett myggbett på min bula jag har i pannan från i onsdags när en kille vände sig mot mig på dansgolvet och samtidigt råkade slå en glasflaska på min panna, jävla typ alltså.

Har även svårt att sova för jag är helt ensam ikväll, vet inte när jag sov ensam sist. Antingen har jag sovit med Torkel eller med en vän. På senaste tiden börjat drömma mycket mardrömmar, för några dagar sedan drömde jag t.ex. att jag skulle gifta mig. Drömde att jag gick där i gången (vet inte vem jag skulle gifta mig med) och jag fick panik. Tänkte saker som "är det här rätt? kommer jag ångra mig för resten av mitt liv? vem fan ska jag gifta mig med? osv." Och inte nog med det, när jag var halvvägs i gången så sprack min klänning.


Torkel kom upp och skulle ge mig en puss och säga hej då för han skulle gå till jobbet och beskrev mig så här " Du rullade runt med ögonen under ögonlocken, ryckte i hela kroppen och sen spärrade du upp ögonen och såg på mig och sa - Torkel jag ska aldrig gifta mig! "


Nu ska jag sova, lär ju drömma mardrömmar inatt också.


12.00

I onsdags fyllde Elin 18, igår fyllde Torkel 22, imorgon fyller min kusin 18. Det var inte nådigt vad mycket folk som ska firas. Kan dock inte fatta att Torkel är 22 år nu. Han var 19 när vi träffades och jag 15, åh herre min gud vad längesen. Då var han vikarie på min skola och vi fick inte träffas, men det gjorde vi ändå. Kommer ihåg att jag blev inkallad X antal gånger till rektorn för en utskällning. Men det sket jag i, jag skällde tillbaka. Av någon anledning vill jag alltid ha det jag inte kan få.

Idag har vi varit tillsammans i 2 år och 5 månader. Galet. Galet. Galet. Den stackarn är dock på jobbet. Hoppas vi kan träffas sen.


RSS 2.0