åhhhhhhhhh

Åååååh vad irriterad jag blir på mig själv. Jag hade köpt tredje boken av Twilight som jag har sett fram emot att läsa jättelänge. Men när jag kom fram till sidan 20 så tänkte jag "hmmm det är något som inte stämmer....", och då upptäcker jag att jag har råkat köpa FJÄRDE boken. Bläh det är så typiskt mig att göra nåt sånt, och nu vet jag ju vad som händer så tredje boken kommer inte vara lika spännande att läsa!


fan.

En dag i Nyköping

Sitter just nu hemma hos Torkel och softar lite. Idag har vi varit i Nyköping och jag var hos kiropraktorn, så skönt! Torkel och mamma satt dock och plågades när de hörde hur kiropraktorn knäckte min kropp. Efter det så var vi och shoppade lite, jag köpte tredje Twilight boken och en present till Elin som fyller år imorgon!

Med tanke på det så är jag desperat över att få tag i Jennifer, vi har nämligen planerat lite saker imorgon för Elin som vi borde prata lite mer om. Jaja hoppas jag får tag i henne snart.

Nu ska jag gå och mysa med gubben min!

ost

Hahha jag och Torkel kollar på ett tatueringsprogram nu. Det är en kille som verkligen älskar mat, han har tatuerat in en varmkorv och en tacos på kroppen. För ett litet tag sedan blev han laktosintolerant och han är skitledsen för att han inte kan äta ost mer som han älskar, så han tatuerade in en grymt stor ost på armen...När han berättade det så började han typ grina för han sörjde att han inte kunde äta ost mer.

Hahah, en del människor är allt bra skumma alltså...

stensjön

Åh idag så kom Torkel hit och vi åkte till stensjön och hade det så mysigt. Vi satt på klipporna och solen stekte som fan, plus att det var skitvarmt i vattnet. Våra grannar var där och när de åkte hem så frågade de om vi ville låna deras kanot, och det ville vi såklart. Så när de gick så var vi ute med kanoten länge. Det som är så bra med stensjön är att man är nästan alltid själv där, det är mysigt.

Imorgon ska jag till kiropraktorn och det ska faktiskt bli underbart, jag har nämligen jättemycket problem med min rygg efter en ridolycka när jag var 10 år. Jag red en häst som var 170 cm hög och ramlade av rakt på rumpan, men grejen var den att jag hamnade lite snett så mitt bäcken blev helt snett. Efter dethade jag jätteont när jag gick i ungefär 3 dagar, men ändå så åkte jag inte till sjukhuset för jag trodde inte att det var någon fara. Men så när jag blev 14 år så hade jag jätteont i kroppen så vi åkte till en kiropraktor. Han sa att mitt bäcken var snett och jag hade felbelastat kroppen i 4 år, så han drog rätt mitt bäcken. Efter det så har jag varit hos honom några gånger. Nu har jag inte varit där på länge och jag har så ont i min rygg så jag har fått migrän, så det var på tiden att gå dit nu..

Jaja det var det iallafall, nu ska jag och Torkel ut och grilla. Tjing!


.

Ibland blir man bara så trött på att bli sviken.

Lite om dagen

Vilket underbart väder det är nu! Hela jag blir så lycklig av att kunna njuta av det utomhus också och inte vara instängd i ett växthus. Idag så har jag varit på stranden hela dagen och jag tog mitt första dopp för i år, det kan tyckas vara sent men inte för mig som på de senaste åren har blivit en riktig badkruka.

Lite brun har jag hunnit bli idag också. Fast inte om man jämför med Sara, när jag såg henne igår så fick jag nästan en chock av att se hur brun hon var. Kära nån!

Efter stranden så åkte jag hem och övningskörde, fyfan vad bra det gick! Det är tredje gången jag övningskör och jag körde ute på vägen. Jag kan slå vad om att jag kommer ta mitt körkort innan Torkel, han är 21 och har inte tagit det än.. Båda vi har sagt att i framtiden så kommer jag köra bil och han läsa kartan. Han kommer antagligen inte ha körkort och det där med att läsa karta är verkligen inte min grej. ( Tex så hade vi orientering i min förra skola och jag och min vän kom 2 timmar för sent, vi hade kommit ännu senare om jag inte grep tag i en liten 6 årig pojke som fick gå med oss i någon kilometer och visa vägen tillbaka...)

Jaja, nu ska jag ut och ta en liten ridtur med ponnyn. Puss!

Rest in peace

I morse när jag lyssnade på radio i mobilen så sa dom att Michael Jackson var död, typ sähär " idag hyller vi Michael Jackson och sorgen över hans död är mycket stor". Innan det så hade jag inte lyssnat så noga men när jag hörde det så blev det helt annat. Jag kunde inte fatta att det var sant, det kan jag inte än. Michael Jackson har alltid varit en av mina stora musikidoler.

Man vet inte än just varför han fick hjärtstillestånd, men det ska man få reda på senare idag. Michael Jackson var en udda person men samtidigt en fantastisk musiker. Hans musik har regerat i flera årtionden, han är verkligen The King Of Pop. Även fast han sågs som en konstig typ så gjorde han faktiskt många bra saker också, tex så är han den kändis någonsin som har skänkt mest pengar till välgörenhet. I och för sig så skulle det ha varit bra om han hade sparat lite med tanke på så stora skulder som han hade.


Det kommer ta lång tid för mig innan jag verkligen har fattat att han är död, jag kan bara säga att det är RIKTIGT tråkigt.


Älskade ponny

Nu är första gången på hela dagen sedan 05.30 som jag sítter ner och tar det lugnt. Jag har som vanligt jobbat, jag vill inte skriva om det för jag blir trött bara jag tänker på det. Efter jobbet så gick  jag raka vägen ut till stallet och red Max. Känslan man får när man rider ut lite senare på sommardagen på en häst som man verkligen älskar borde alla få uppleva. Det är underbart när det är sådär lagom varmt i skogen, fåglarna låter och solen skiner ( nu låter jag som en gammal tant) , då går det verkligen ett lyckorus genom kroppen. Max och jag ska tävla om två veckor så vi håller på att ladda för fullt!


Snart kommer Torkel hit, så jag borde hoppa in i duschen med tanke på att jag är jättesmutsig och har typ baconhuvud just nu.


Ska passa på och göra det nu, ha det så bra allihopa!


Torkel kom ut och lekte fotograf


Jag tycker om min häst så himla mycket!


Jobbajobbajobbaaa

Idag så har jag och Torkel jobbat, jag kan säga att det inte var roligt. För er som inte vet så jobbar vi i ett växthus. På sommaren så blir det galet varmt där inne, förra sommaren var det 47 grader, men idag så var det "bara" runt 35 grader... Det ska bli så himla skönt att sluta jobba och få sommarlov på riktigt, vilket jag får om två dagar! Underbart.


På fredag ska vi vara hemma hos Torkel med några av hans vänner och Sara och grilla, och på lördag så ska vi till stranden. Det kommer bli riktigt bra.

Hoppas ni har det bra och njuter av solen:)


min alldeles egna fina pojkvän


BLOGG!

Idag har jag varit med Pontus, och när vi var ute och gick så kom vi på att jag kanske skulle börja blogga! Så nu har vi (Pontus) suttit och gjort en fin blogg till mig. Jag tycker den blev jättebra, tack Pontus!

Vi får se hur bra jag är på att blogga och uppdatera, spännande..

Sådärja, det var mitt första inlägg i min nya blogg, hoppas många kommer tycka om den! :)

RSS 2.0